Slika nije pronađena

Svakih nekoliko tjedana izdvajamo najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori' - priključite se raspravi.

Kada imaš neki problem, treba ti savjet drugih ili samo želiš čuti drugo mišljenje, možeš se obratiti svojim vršnjacima, oni će uvijek imati neki savjet. Ovo su bila samo neka od pitanja o kojima se ovog tjedna raspravljalo, a još uvijek stigneš pomoći i ti.

1. Starci

Da ne duljim, dečko i ja smo u vezi nešto više od godinu dana i planirali smo ove godine zajedno slaviti Novu godinu jer prošle nismo mogli jer sam ja otputovala sa starcima. I mi smo se tako godinu dana veselili kako ćemo zajedno provesti Novu godinu i kako ću ja prespavati kod njega (btw oboje imamo 17 ako je to bitno). I danas smo mama i ja imale neki razgovor kao što ćemo za Novu pa je ona rekla da će ona i tata vjv ići na put, a mene i brata e "čuvati" baka. Ja sam nju pitala bih li onda mogla prespavati kod dečka, kad već toliko dugo to planiramo (i ne, nikad nisam prespavala cijelu noć kod njega, ovo bi bio prvi put) i rekla je da 'nema šanse, kako to meni uopće pada na pamet' i da će se kao baka brinuti gdje sam ja cijelu noć, iako bih joj naravno rekla. Još je to rekla i tati pa je on rekao da se slaže i sad ja fkt ne znam što da radim, sve smo isplanirali (kao slušali bi glazbu, plesali, pekli kekse i sve one cute cringey couple stuff haha) i jedva čekamo slaviti nešto zajedno, ali moji starci su toliko tupavi i zatucani da ja nemam pojma što si oni umisle u toj svojoj glavi... Je li imate bilo kakav prijedlog kako im objasniti da se ništa neće dogoditi ak prespavam jednu noć (plus njegovi starci bi čak možda bili doma tako da ono, nema razloga za brigu), jeste vi imali sličnih 'epizoda' sa svojim starcima i kad ste prvi put prespavali kod cure/dečka? Plizz očajni smo jer smo se jako veselili ovome.

Neki od vaših odgovora:

Pekki3: Reci im upravo to što si rekla i nama, da će njegovi biti doma, što biste radili i tako. Nadam se da će ti vjerovati.

CrazyMuffin_: Ja idem za Novu prespavati kod dečka. Prvo mi nisu htjeli dati i onda sam radila svašta, npr. pomagala im i tak i dali su mi.

emilyyy123: Kad mojih nema doma nađem način da se išuljam iz kuće, dosad nikad nisu primijetili.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2. Što se sviđa dečkima

Ejj
Zanima me što privlači dečke, ne da se zaljube, jer se ne mogu zaljubiti na silu, ali da si im bar simpatična? Recimo, što dečki vole najviše kod cura? I možeš li se svidjeti nekome tko te nekad malo gleda, ali opet nemaš nikakav kontakt s njime?
Hvala

Neki od vaših odgovora:

Ingridddd: Kratko i jasno! Svakom dečku se sviđa nešto drugo.


timeflies:
Ne postoji ništa određeno. Možeš se ti ponašati/oblačiti/držati ili što već kako nekome najviše paše, ali to ne znači da ćeš im se svidjeti. To dođe samo od sebe i ja vjerujem da ne možeš nekoga zaljubiti već da se to mora dogoditi spontano. Tako da, mijenjanjem sebe ili nekog svog stava da se nekom probaš malo više svidjeti ti neće pomoći.

Adrijanaaxd: Većina dečkiju gleda tvoj osmijeh, da si uvijek pozitivna i vedra osoba. Ako te neki dečko onako usput pogleda ne mora ništa značiti, ali ako te gleda svaki dan, onda to nešto znači ili da si mu lijepa ili simpatična ili se čak zaljubio.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


3. pirsingg?????

dobar daaan :) zanima me samo vaše mišljenje, što mislite o pirsingu na bra*avici, htjela bih ići to staviti, ali se bojim....hvaaala ekipa :***

Neki od vaših odgovora:

Alice5532: Ja sam žensko i mislim da je to seksi, ali naravno ne stoji svima. Osobno nemam ni jedan pirs, osim na ušima, tako da ti ne mogu puno oko toga pomoći :)

VelikiPeso: Slažem se s prethodnim komentarom. To je seksi, ali ne stoji svima. Iskreno, meni je malo čudno vidjeti to probušeno. To je vrloo bolno, ali ako želiš, samo naprijed podržavam te.

CrazyMuffin_: Odvratno.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ YAKOBCHUK VIACHESLAV – Shutterstock.com/ Photoroyalty – Shutterstock.com

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Zašto se na sistematskom gleda u gaće, kako ga napraviti ljubomornim i vjera u Boga
Najčitanije teme tjedna: Kako depilirati bikini zonu, što raditi na prvom dejtu i kako ga pipkati?

Najčitanije teme tjedna: Dečko mi je Srbin, štrajk u školama i koju seriju iduću gledati?


Dečki pitanja roditelji odgovori pirsing savjeti Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti