Slika nije pronađena

Ovog tjedna su najaktualnije bile teme 'hvatanja', što obući i što raditi na prvom dejtu te kako pravilno depilirati bikini zonu.

Redovito izdvajamo vaša najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori', a radimo to kako bi vam omogućili mjesto gdje možete dobiti ili dati nekome savjet ili mišljenje vezano uz neki problem ili općenito pitanje. U nastavku vam donosimo pitanja koja ste najviše čitali i oko kojih ste vodili rasprave...

1. Bikini zona?

Teen pliz objavi. Dakle imam 12 i pol godina, 7. sam razred i ove godine ću ići na maturalac. S mamom idem na depilacije nogu i pazuha, ali me užasno sram reći joj da me smetaju dlačice u bikini zoni. Moje pitanje je, jel' mogu to kako sama riješiti, a da nije s brijanjem?
Ajde pišite savjete pliz.

Neki od vaših odgovora:

Anonymoussgirl: Obrij se sama dok se tuširaš i gotovo. Sigurno ti ne viri u gaće.

Mitzi: Jao, pa mama ti je, žensko je i ima sve isto kao i ti. I njoj vjerojatno smetaju dlake tamo, haha, razumjet će. Inače možeš se sama depilirati, ali je komplicirano i bolno. Lakše je kad ti netko profesionalan to napravi.

Helenica: Pa reci mami, kao što kažu gore, razumjet će, mama ti je, a i kad već ideš na depilaciju bolje ti je da ti oni tamo to obave. Ja sam ove godine pokušala sama i peklo me narednih tjedan dana jer sam se porezala, a nisam ništa napravila.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


2. Prvi dejt

Znači ovako. Imam 15 godina i dopisujem se s dečkom od 19 godina. Znači on je stvarno super, kužimo se dosta i on je mene pozvao van. Trebaju mi savjeti za taj famozni prvi dejt. Što obući, kako se ponašati, o čemu pričati, kako mu se svidjeti i to? Ništa određeno nismo dogovorili kuda ćemo, ali u stilu je neke šetnje ili nekog mjesta gdje smo sami i to. Ako imate kakve savjete napišite. Hvala unaprijed.

 

Neki od vaših odgovora:

Ingridddd: Priča će doći sama od sebe isto kao i ponašanje, a obući možeš neke starke, tajice (ili neke druge hlače, nemoj baš trenirku) i jaknu. Možeš staviti i neki nakit.

jebiga7: Jel' on zna koliko ti imaš godina? Mislim, samo pamet u glavu i nemoj se stresirati inače, ali da...

Josipa2504: Nešto nije u redu s njim kad je pozvao 15-godišnjakinju na dejt.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje 


3. Neiskusna

Dečko i ja smo u vezi već devet mjeseci i rekao je da bi htio da se malo približimo jedno drugome jer smo se do sad samo ljubili. On bi da se mazimo, jednostavnije rečeno - hvatamo. Spremna sam, samo ne znam što da ja radim? Ako on mene ljubi i uhvati za guzu, što ja trebam raditi? Dajte mi savjete. Inače, prvi mi je dečko, zato nemam pojma. Ajde pomozite!

Neki od vaših odgovora:

Eden-: Prati njega, radi što i on. Tu ti nema što biti teško. Ne možeš fulati. Može biti samo smiješno i awkward, ali događa se ako ti je prvi put.

roza55: Dečki vole kad im prolaziš kroz kosu, haha.

Alice5532: Većinu pali ako ih se ljubi po vratu.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Canva/ Africa Studio - Shutterstock

M.S.K.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Dečko mi je Srbin, štrajk u školama i koju seriju iduću gledati?

Kako mu prići na hodniku, koje app za fotke koristite i seksualna orijentacija - najčitanija pitanja tjedna

Najčitanija pitanja tjedna vezana su uz maturalac i to uzrokuje li sojino mlijeko rast grudi

pitanja depilacija odgovori pipkanje bikini zona savjeti prvi dejt svaštara najčitanija pitanja

Još vijesti