Slika nije pronađena

Svakih nekoliko tjedana izdvajamo najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori' - priključite se raspravi.

Ovo su bila najčitanija pitanja tijekom zadnjih tjedan dana:

1. Gledanje

Ima jedan dečko što me stalno gleda, mislim znam da to ne znači ništa, ali htjela bih mu prići, samo ne znam što pitat. Ima li tko kakvu ideju? Btw, radi se o dečku iz moje škole.

Neki od vaših odgovora:

Helenica: Ovako znači ja sam imala sličnu situaciju, ali mi je možda bilo malo lakše nego tebi jer sam se par mjeseci prije nego što sam se upisala u srednju, krenula dopisivati s tim dečkom. Pitaj ga ovako nešto: 'Bok, kako se zoveš? Ja sam ta i ta. Koji si razred? Što imaš ( tu mislim na predmete)?'. I onda onda, ako je isti razred kao i ti samo nije s tobom nego je ne znam b, c, a, ga možeš pitati jel' netko nešto pitao od nastavnika ili ako ste pisali neki test, jesu li ga i oni pisali i kako je prošlo. Znam da u početku neće biti lako, ali probaj i na kraju ćeš se opustiti.

anonimus99: 'Zašto me stalno gledaš?' - perfektno pitanje, hahaha.

Adrijanaaxd: Mislim da to ne znači ništa jer ima dečkiju koji te gledaju samo zato jer si im na neki način simpatična ili lijepa, ali to ne znači da je zaljubljen i brzo ces mu dosaditi.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje2. App za uređivanje

Ciao, zanimalo me koje vi aplikacije za uređivanje slika koristite? Ja sad koristim photogrid i uopće mi se ne sviđa. Problem je to što ne znam koje se aplikacije plaćaju, a koje ne. Pa ako znate neku dobru app za uređivanje, a da se ne placa bila bih zahvalna?

Neki od vaših odgovora:

Pegasuz: Probaj pronaći na trgovini playu ili na iOS store (ovisi koji mobitel koristiš sada) : Photoshop, Photo Editor, Photo Edit i tako te pojmove, uglavnom imaš mnogo aplikacija za uređivanje slika koje su BESPLATNE. E sad, koliko su kvalitetne, ne znam, sretno.

Mitzi: VSCO koristim već dugo i baš sam zadovoljna tom aplikacijom. Ima nekih filtera koji su zaključani, ali i ovi otključani su baš lijepi.

Rose193: YouCam Makeup (za dodavanje šminke), VSCO (predobri filteri), Pixlr (slično Facetune, ali ja sam imala nekih problema s tom app pa sam instalirala Pixlr - za uklanjanje nekih sitnih prištića i sl.)


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje3. Seksualna orijentacija

Pozdrav. Imam 16 godina i žensko sam. Oduvijek sam voljela samo dečke i to je bilo najnormalnije. Evo u zadnje vrijeme mi se dečki ne sviđaju uopće. Ne znam jel' zato što ih hormoni pucaju ili nešto drugo. Počela sam se priklanjati curama. Prije kad sam vidjela dvije cure kako se ljube mi je bilo skroz fuuuj, a sad kao da je sasvim normalna stvar. Što vi mislite? Jel' normalno biti neke druge orijentacije?

Neki od vaših odgovora:

freshavocado: Vidim, subliminalne poruke preko medija su počele djelovati.

VelikiPeso: Naravno da je normalno. Danas je puno njih bi. Sve je to ok, ja ih podržavam. Vjerojatno su hormoni. Ako ti to više nije fuj vidjeti takve parove, to je super. Bez brige, zaboravit ćeš to čim prođe prvi dečko!

Di_No: Osobno ne podržavam, ali nisam ni protiv. Tko voli, nek izvoli.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Najčitanije teme tjedna: Iz Amerike na faks na Balkanu, kako se riješiti stalkera i anoreksija!

Najčitanija pitanja tjedna vezana su uz maturalac i to uzrokuje li sojino mlijeko rast grudi

Njegova patološka ljubomora i zabrijavanje sa zauzetim dečkom su najčitanija pitanja tjedna

dečko pitanja gledanje odgovori fotke Seksualna orijentacija aplikacija savjeti svaštara najčitanija pitanja

Još vijesti