Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

U najčitanijim pitanjima ovog tjedna držimo se ljubavnih problema. Možda si se i ti srela s kojom od ovih situacija i imaš super savjet ili ne znaš kako riješiti i svoju sličnu situaciju, ovdje ćeš pronaći savjete vršnjaka. Od toga kako pronaći nekoga tko ti se svidio, ali s kime nemaš zajedničkih poznanika, preko otkrivanja da ti se dečko loše ljubi do pokušaja 'preobraćivanja' dečka koji ne želi vezu. Pročitaj pitanja i savjete u nastavku...

1.Samo zbunjen?
Bila sam prije nekoliko dana s prijateljicama u kafiću i tamo je radio konobar kojeg sam vidjela prvi put i zapeo mi je za oko. Došao je po našu narudžbu i nakon toga nam je donio što smo naručile. Moje je prijateljice poslužio, a moja je ledena kava (naglašavam to jer se ne poslužuje s tanjurićem) bila kod njega na tacni. On i ja smo se nekoliko sekundi zbunjeno gledali jer mi nije bilo jasno zašto mi nije poslužio kavu. Rekao mi je da je stavio malo previše leda i da sve curi (makar nije uopće curilo) i da ne zna kako izvaditi iz tacne, a da se ne prolije. Zatim mi je ispod čaše stavio truleks krpu. Rekao mi je da pričekam malo i nakon nekoliko se minuta vratio i donio mi tanjurić i maramicu, a krpu je izvukao. Rekao mi je: 'Izvoli', na što sam zahvalila, a on se nasmijao. Nakon nekog vremena sam ga zvala i pitala može li naplatiti piće. Došao je do mene i pitao: 'Mogu li... šta?' Ponovila sam to i on je rekao: 'Aha da, da.' Pri zbrajanju novca i vraćanju je bio jednako zbunjen. Mojim je prijateljicama to bilo smiješno jer s njima nije bio toliko zbunjen i nije im bilo jasno što mu je. Nekoliko sam puta u ovih nekoliko dana bila u tom kafiću, ali on nije radio.
1. Je li on samo zbunjen ili ima nešto više od toga?
2. Ima li netko ideju kako da saznam kako se zove ili kako da mu priđem jer nitko od moje ekipe ne zna tko je?

Neki od vaših odgovora:
roza55: Ja bih rekla da je nervozan u blizini privlačnih cura, ili je tek krenuo raditi pa se još navikava na posao i normalno da će biti zbunjen...

Flixy690: Pa otiđi ponovno u kafić i kad ti donese narudžbu pozovi ga nakon par min, znači vikni 'konobar ili dečko' i onda kad ti dođe reci 'Sorry, ali ne znam kako se zoveš pa te moram tako zvati'. Valjda će ti reći ime hahah, meni svaki kaže jer mi je glupo derati se dečko ili konobar.

ivan995: Zbunjen je u tvom prisustvu samo, znači vidi se da ima tu nečega, sada kako da saznaš kako se zove eh...pa nađi načina, sigurno imate neke zajedničke prijatelje, ili daj na spotted.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

2.Loše se ljubi
Upoznala sam jednog dečka prije pola godine, odmah smo kliknuli i jako mi se svidio. Ono s karantenom nam nije dopustilo da se vidimo jer on ne živi u mom gradu, tako da smo se 2 mjeseca dopisivali, pričali na telefon itd. i stvarno me kuži i užaasno sam se zaljubila. Kad je prošla karantena napokon smo izašli i poljubili se - i tu mi je sve palo u vodu haha. Loše se ljubi, cijela moja usta usiše u svoja i moje usne skroz utrnu nekad. Pokušavam na drugačije načine, ali ne da se haha. Rekla sam mu jednom da stane i pokazala mu kako volim, pratio me minutu dvije i opet nastavio po svome. Previše me to živcira jer meni ljubljenje igra veliku ulogu, pogotovo na početku. Često znam odustati od ljubljenja, ali on je uporan i stalno želi.. idk što raditi, glupo mi je samo reći mu da se loše ljubi da se ne bi uvrijedio.

Neki od vaših odgovora:
Francikam: A reci mu da te smeta i da te ne shvati krivo tj. da ne misli da ti je odbojan ili nešto drugo gore.

Twirlerina: Pa sve ovisi kolko ti se on sviđa. Ako ti je on samo za zabavu malo preko ljeta, ne isplati se išta mu govoriti, ali ako si ga želiš na duže vrijeme onda ga probaj naučiti i popričati s njim.

kika6469: Najbolje je da mu direktno kažeš, i nemoj ublažavati nekakvim epitetima i izvlačenjem jer onda on to neće shvatiti kao ozbiljan problem. Hoće li ga povrijedit? Naravno. Alii...je l' i tebe povrjeđuje način na koji on to radi? Da. On ako je odrasla i ozbiljna osoba, prijeći će preko svog ponosa i popraviti to (morat će kad tad, tako i onako), a ti se nećeš moći nositi s tim još dugo ako ne prestane. Ako te ostavi zbog tog, onda znaš da je debil i da te ne zaslužuje.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

3.Fuckboys
Prema vašem mišljenju, što se treba dogoditi (i može li se uopće nešto dogoditi) što bi jednog fuckboya tj. onog koji se svako malo pojavi u vašem životu i to baš onda kad ga krenete zaboravljati, promijenilo odnosno uozbiljilo i da bi se odlučio napokon da želi vezu. Nažalost zaljubljena sam u jednog takvog pa se interesiram.

Neki od vaših odgovora:
roza55: S razlogom se zovu fuckboys. Nema toga što bi njih uozbiljilo osim njih samih. A cure koje misle da mogu promijeniti dečka i promijeniti njegov pogled na vezu su glupe. Okani se ćorava posla.

MandaFlasarka: Zašto bi ulazila u vezu s nekim tko ti se ne sviđa takav kakav je i pokušavala ga promijeniti? Nitko se neće promijeniti zato što ti tako hoćeš. Umjesto da očekuješ neku promjenu od nekoga da bi ti se svidio, zašto ga ne pustiš na miru i nađeš nekog tko ti paše? Zamisli da netko uđe s tobom u vezu, ali 'misija' mu je da te promijeni? Zamisli da to saznaš, haha. xd Sigurno ne bi bila baš vesela zbog toga.

nekatamocrvena: Srećo, jedan iskren savjet, makni se što dalje od njega jer ne vrijedi. Imala sam i ja takvu situaciju, ali istina je, što god ti napravila, nećeš promijeniti njega i činjenicu da ne želi vezu.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Antonio Guillem

M.T.

Pogledajte još:

Najčitanije teme: Zauzeta cura ga zove na kavu, kako se riješiti ljetne dosade i laganje o prosjeku ocjena

Najčitanije teme: Neprimjereno diranje, kako postati popularna u školi i gdje gledati besplatno filmove

Najčitanije teme tjedna: Perverznost kod cura, nije tip za seks i kako prestati dopuštati ponižavanje

pitanja fuckboy odgovori loše ljubljenje savjeti zbunjenost Pitanja i odgovori najčitanija

Još vijesti