Slika nije pronađena

Ne postoje univerzalna pravila kod dopisivanja koja objašnjavaju što točno znači koji emoji ili koji tip smijeha, tj. postoje, ali ih nitko ne zna i interpretira na svoj način. Tako ispadne da si ti mislila jedno, a osoba je shvatila drugo.

Jednako kako svatko emojije doživljava onako kako sam misli da je pravilno, tako neki ne znaju razliku niti između načina smijanja u poruci. Nije baš isto kada ti netko napiše 'hihi' ili 'hehe'. Ako je tebi to isto, onda tek trebaš nastaviti čitati jer te čeka veliko otkriće. Svi dodaci poput emojija ili gifova mogu pomoći da shvatiš što je to točno netko htio reći, jer osobu ne vidiš, a ovakve stvari mogu dodatno naglasiti ton poruke. Isto tako, i način na koji je napisan smijeh ima svoje značenje. A ovo je glavna razlika.
1.Hehe
Kada ti netko napiše 'hehe' to nije sladak smiješak ili znak da osoba stvarno misli da je rečeno nešto smiješno. Ne, ne, hehe je više kao zli smijeh, kada napravimo nešto podlo ili ružno, kada se pretvorimo u zlu kraljicu iz 'Snjeguljice', onda ide hehe.2.Hihi
A skroz suprotno ima značenje kada napišeš 'hihi'. Ovo zvuči kao sladak smijeh i tako se i koristi, kada je nešto slatko, simpatično, čak i kada te možda pomalo sram. Kada se crveniš dok to pišeš ili se koristi čak i za zavođenje. Uglavnom, bitna je razlika da je ovakvo smijanje najčešće kada je nešto slatko i simpatično, ali ne urnebesno smiješno.

@mthekyng

Take note. ##comedy ##hehe

original sound - Tik Toker

3.Haha
Za situacije kada je nešto baš urnebesno smiješno
, onda ide dobri stari 'haha' koji nam je svima najbolje poznat. On znači točno ono što se od njega i očekuje da znači, da ti je nešto smiješno. S njim nema šanse da itko pogriješi ili ga ne shvati na pravi način.

Pogledajte još:

Zavođenje emojijima: Koji su najbolji za slati ih dečku i kada koji koristiti s obzirom na značenje

Nije svejedno šalješ li plavo srce, crveno ili ono sa šljokicama – saznaj što TOČNO znači koji emoji srca

Što ako razgovor zapne i ne znaš što dalje reći? Koristiti emojije? 10 savjeta za lakše dopkanje sa simpom

poruka smijanje u poruci dopisivanje značenje smijeha hihi haha hehe

Još vijesti