Slika nije pronađena
Znamo kako je to kad se s nekim dopkaš danima, tjednima i mjesecima i nikako da te pozove van, a ti ne znaš bi li učinila prvi korak. Donosimo savjete kako spiku iz virtualnog svijeta prenijeti u stvarni.

Prije svega, moraš biti sigurna da želiš s njime otići na dejt i upoznati ga bolje. Ako si još nekoliko koraka iza i ne znaš gdje bi uopće tražila – ne brini, postoji puno aplikacija i stranica za upoznavanje.

Jednom kada ga pronađeš i ustanoviš da je vrijedan truda, a želiš da razgovor (u virtualnom svijetu) traje što kraće, prijeđi na djela.

1. Uvijek zatraži njegov broj mobitela i daj mu svoj – jer tko želi ovisiti o dostupnosti interneta, proučavati potrošnju megabajta i jačini signala? Sigurno će ti kad-tad zatrebati brzi odgovor ili ćeš osjetiti potrebu da mu čuješ glas.2. Pošalji mu poruku (SMS) nenapadnog sadržaja
– npr. 'U koje doba piješ kavu da ti se pridružim na kratko?' ili 'Za vikend nemam nikakvih planova, jesi li za šetnju kvartom?'.3. Nemoj otkazati dogovoreni dejt 'ni za živu glavu' jer možda je njegov raspored bukiran toliko da nećeš dobiti idući termin do sljedećeg tjedna, a realno, ne moraš mu biti prva na listi prioriteta budući da se još ni ne poznajete (online dopkanje ne računamo). 4. Na dejtu je bitno da budeš iskrena, 'svoja' i opuštena – obuci se u ono što je ugodno i čime ćeš dočarati svoj karakter i razgovarajte otvoreno, ali nemoj očekivati da ćeš na jednom dejtu saznati sve i zarobiti ga zauvijek. Dajte si vremena.

via GIPHY


5. Nemoj očekivati da baš sa svakim 'upali' – u životu ćeš vjerojatno biti na više od nekoliko spojeva i neće svi završiti ludom avantura, romansom ni brakom.

via GIPHY


Ako ne 'upali' s njim ili on čak odbije tvoj poziv na dejt – ne brini, nastavi hodati uzdignute glave. Sigurno si nećeš zamjeriti jer si probala.

Foto: Unsplash/Pixabay/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Riječi koje pale: ovako zahuktaj atmosferu tijekom dopkanja

Ne znaš kako se dopkati? 5 trikova koji će ti pomoći da ispadneš cool

Flert, dejtanje i dopkanje - grozne stvari koje sve češće rade i cure i dečki

razgovor poruka flert dopisivanje dejt dopkanje

Još vijesti