Slika nije pronađena

Podsjećamo, za sve koje zanima mišljenje vršnjaka, trebaju savjet, imaju dvojbe ili probleme, tu je naša rubrika 'Pitanja & Odgovori' . Tamo odgovarate sami sebi na pitanja koja vas muče i pomažete si kad 'zagusti' u stvarnosti.

I danas smo za vas izdvojili tri pitanja...

1. Kako da priđem djevojci

Vrlo sam nervozan i ne znam što bih joj rekao, ali općenito je tako i ne znam kako da imam muda da joj priđem i da se opustim.

Neki od vaših odgovora:

emily98: Pa jednostavno budi svoj nije baš to tako teško. Samo budi ono što jesi i skupi snage i priđi joj. Kad joj priđeš zamisli da pričaš s prijateljem i bit će ti puno lakše.

LittleMissSunshinexDDD: Preko barijere u glavi možeš prijeći jedino tako da bez puno razmišljanja, samo priđeš curi i ne očekuješ puno. Normalno je imaš neku 'tremu' i 'strah' od toga. Drugačije se to ne može riješiti jer nitko to ne može obaviti umjesto tebe. I ako si negdje vani, priđeš joj, predstaviš se i upitaš ju želi li plesati i družiti se s tobom. Ili ako ti je lakše, javi se virtualno, tako bar možeš lakše kontrolirati situaciju i svoje odgovore.


Viccctorriaaaa
: Skupi hrabrosti, dođi kod nje i pozdravi ju, pitaj ju kako je ili joj se javi preko neke društvene mreže i započni neku temu.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY

2. Opsjednutost

Trebam pomoć. Ovo mi je prvi put da mi se tako nešto događa. Opsjednuta sam s jednim likom iz jedne serije. Stalno razmišljam o njemu, ne mogu ni jesti ni ništa, cijeli dan visim na njegovom profilu i ne znam što da radim više. znam da je to prolazno stanje, ali kako ubrzati da me to prođe?

Neki od vaših odgovora:

Di_No: Mislim da ne možeš to baš tako lako ubrzati.

LittleMissSunshinexDDD: S obzirom na to da su ljetni praznici, vjerojatno baš niti nemaš neku drugu zanimaciju, a ni obaveze da bi te odvratile od tih radnji. Možeš ubrzati tako da, umjesto da odeš gledati njegov profil, izađeš van s prijateljicama, pogledaš neki film ili tako neke aktivnosti da ti dan bude ispunjen pa da imaš manje prostora za razmišljanje o njemu i beskorisno trošenje vremena na njegov profil. I nije baš normalno da ne možeš zbog ovog jesti ni ništa.

MirnaMiki: Nađi si drugu zanimaciju i otići će to s vremenom.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje

via GIPHY


3. Zanima me...

Zanima me koje je po vama najbolje životno razdoblje i zašto? Što biste da možete cijeli život htjeli biti?

Neki od vaših odgovora:

Galexia: Meni je najbolje razdoblje realno bilo kad sam bila mala. Tad te ništa ne muči, nemaš račune za plaćati, nemaš nikakve teen muke i drame i jedini problem ti je što si propustio pokemone.

MarkTKD: Rano djetinjstvo. Sve ti je zanimljivo, sve te čudi, pun si želja i snova, ne zamaraš se ničime, nisi pretrpan obavezama, nitko te ne osuđuje zbog pogrešaka, itd.

Di_No: Da mogu birati definitivno bih bio od 18 do 25 godina jer to je po meni najbolje razdoblje života. Nisi premlad, a opet nisi ni star za neke aktivnosti. Ja jedva čekam napuniti 18 zbog auta, posla, računa u banci, autonomije,...


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ljetovanje sa strancem, hoću li zauvijek ostati psihopat i kad su starci otkrili da pušite su najčitanije teme tjedna

Prilaženje dečkima, nedostatak iskustva s curama i ismijavanje u razredu su najčitanije teme tjedna

Velika razlika u godinama, koliki ste vjernici i kako postati pjevačka zvijezda su najčitanije teme tjedna

pitanja prići curi odgovori najbolje životno razdoblje opsjednutost životno razdoblje savjeti Pitanja i odgovori najčitanija pitanja

Još vijesti