Slika nije pronađena

I nije toliko banalno kako se čini – posvjedočiš li seksu roditelja, moguće je da će to iskustvo utjecati na tvoj seksualni život. Barem to tvrde seksualni terapeuti.


via GIPHY


Ako sama nisi doživio/doživjela tu scenu, pitaj svoje frendove koji jesu kako su se osjećali u tom trenutku... Ili nastavi čitati jer ti donosimo izjave onih koji su magazinu Elite Daily ispričali svoje iskustvo.

'Jednom sam se probudila usred noći i otišla po čašu vode. Čula sam kako mi se roditelji seksaju, sjela i zaplakala. Bilo mi je 12. Bilo je strašno', Nicole (28).

'Kada mi je bilo 13, čula sam kroz tanki zid između naših soba kako moja majka govori mom tati da ‘loosen up my buttons’, kao Pussycat Dolls. Skoro sam umrla', Jennie (22).

'Baš sam se vratio doma s dejta s curom kad sam čuo zvukove s kata. Išao sam provjeriti što se događa i ugledao vrata spavaće sobe mojih roditelja otvorena... Ušao sam i vidio ih da se maze ispod plahte s jako širokim osmjesima na licu. Svi smo se nasmijali i ponašali kao da se ništa nije dogodilo', Chris (23).

Komičar Picques je snimio svoju reakciju na scenu staraca 'u akciji' u videu objavljenom na svojoj FB stranici. Cijeli video možeš pogledati ovdje, a mi ti donosimo nekoliko screenshota.


Neki su ju kulerski proživjeli, poput Chrisa, a neki imaju ozbiljne seksualne probleme danas. Onima koji su svoje starce uhvatili 'na djelu' prijeti opasnost da se neće moći opustiti i prepustiti svojem partneru, vaginizam i razne seksualne smetnje, tvrde terapeuti. Neposredno nakon doživljene scene može se javiti osjećaj straha, sramote, krivnje...

Kako se ustvari treba ponijeti?

Naravno, starci bi se trebali potruditi da se to uopće ne dogodi.

No, ako se dogodi, nemoj ni pokušavati izbrisati tu scenu iz sjećanja jer nećeš uspjeti. #wefeelyou

Radije sjedni, skuliraj se i razgovaraj sa starcima o viđenome – reci im da znaš da oni 'to' rade. Pomiri se s time da se i oni seksaju, a ne samo ti (čak i ako ti to još ne radiš, zašto oni ne bi?). Budi svjestan/na da pritom uživaju, baš kao što si ti uživao/la u gumenim bombonima ili na svojem BMX-u donedavno. Raspravi situaciju s njima i budi sretan/na zbog njih – vođenje ljubavi se i zove tako jer uključuje ljubav.


via GIPHY


Foto: Facebook Picques/ Shutterstock/Unsplash/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Razgovor s roditeljima o seksu: da ili ne?! Ovo su odgovori koji su te oduvijek zanimali

Roditelji i seks u svim kombinacijama – evo što vas je najviše zanimalo protekli tjedan

Seks i tinejdžeri: informiraju se na internetu, s roditeljima ne razgovaraju, ali koriste zaštitu

seks starci roditelji scena

Još vijesti