Slika nije pronađena

Curke, ignorirajte ove tračeve...

style=width:

Mit 1: Odlazak na maturalnu večeru bez pratnje je društveno samoubojstvo

Kakva je ovo besmislica? Odlazak u solo aranžmanu jedina je garancija da ćeš se provesti najbolje moguće jer se nećeš morati boriti sa sljedećim stvarima: odlazak na maturalnu s nekime tko ti se baš i ne sviđa, dejt za tu večer pojavi se u pregnjusnom odijelu koji totalno pokvari cijeli tvoj trud, fotkanje bezveznih fotki s roditeljima prije nego odete na večeru, ispraćaj iz tvoje kuće naravno promatraju susjedi i ostatak rodbine, nezgodno upoznavanje pratnje s roditeljima i njihovo rešetanje pitanjima...Vidiš? Puno je bolje ići sama!

>> Ne propustite: Uz Teen385 postani Najmaturantica i zablistaj na maturalnoj večeri!


Mit 2: Moraš potrošiti puno novaca za maturalnu

Osim ako nisi potkožena kao, recimo, Kardashianice, potrošiti puno novaca za samo jednu večer je glupo. Najveća je fora osmisliti stajling kojim ćeš zabljesnuti i biti totalno originalna – za najmanje moguće novčića.

style=width:Mit 3: Moraš ići do kraja s pratiocem

Ako do kraja znači do restorana u kojemu je organizirana večera, onda svakako. Ali što se tiče seksa – ovo je mit u koji ne smiješ vjerovati. U slučaju da osjetiš pritisak bilo od društva, bilo od pratnje za tu večer, podijeli par uvrijeđenih pljuskica, okreni se na petama svojih cipelica i odšetaj dalje.

Mit 4: Sve će oči biti uprte samo u tebe dok elegantno ulaziš u prostoriju

Ako očekuješ pomalo bajkovitu scenu u kojoj svi bulje u tebe dok graciozno i elegantno kliziš kroz ulaz prostorije (restorana, sale i td), a na trenutak čak možeš čuti i kako svi duboko uzdahnu u iznenađenju i oduševljenju (netko je gledao previše Pepeljuge), žao nam je reći ti da se to neće dogoditi. Ostali će vjerojatno biti jednako okupirani vlastitom odjećom, frizurama, izgledom, žuljevima i šavovima na haljinama da bi primijetili tvoj grandiozni ulazak.

Postoji li još neki mit vezan za maturalnu, a kojega nismo spomenuli?

L.B./izvor: Girlfriend

foto: arhiva, Tumblr

Pročitajte još...

...Maturalna kao iz bajke: Disney nudi Pepeljuginu haljinu u online dućanima...

...Maturalna večer se bliži: savršene haljine za posebnu noć!...

...Kako odabrati haljinu za maturalnu večer...

...Od višemjesečnog planiranja, suza, odbijanaca, loše hrane i plesa: istina o maturalnoj večeri...

Maturalna večer maturalna zabava savjeti mitovi

Još vijesti