Slika nije pronađena

Koristimo ju tri puta dnevno i zahvaljujući njoj imamo čiste, bijele i zdrave zube, no ako ste mislili da je to jedina funkcija četkice za zube, varate se.

Četkicu možete iskoristiti za mnoge druge svakodnevne stvari – znate li koje?

#Tapiranje kose

Ako želite dobiti na volumenu ili održati frizuru cijelu noć, posegnite za četkicom za zube i lagano natapirajte donje slojeve kose. Poslužit će puno bolje od širokih češljeva.

#Pletenice

Sigurno ste u časopisima i na portalima vidjeli slike genijalnih pletenica; vrijeme je da vam odamo tajnu: sve su dodatno začešljane četkicom za zube! Iskoristite ju i vi kako bi vaše pletenice izgledale urednije.


#Obuzdajte vlasi

Neke djevojke imaju problema s 'mladom kosom' ili 'neposlušnim' dlakama – njih ćete najbolje ukrotiti ako na četkicu za zaube stavite malo laka za kosu, a potom počešljate 'nestašne' vlasi.

#Piling usana

Kao što je vašoj koži potreban povremeni piling, isto tako treba njegovati usne. Najjednostavniji i najefikasniji piling usana možete napraviti četkicom kada perete zube.

#Očistite nakit

Starom nakitu dajte novi sjaj čisteći ga četkicom i odgovarajućim sredstvom kao što je soda, alkohol ili nešto treće. Svakako saznajte koje bi sredstvo bilo primjereno kako ne biste oštetili nakit.ž

#Bojenje kose

Ako poželite sami biti svoj frizer i bojiti kosu ili izvlačiti pramenove, najbolje bi bilo da upotrijebite četkicu s kojom ćete moći mnogo preciznije nanositi boju na korijen.



#Očistite nokte

Ako ste cijeli dan kopali po vrtu, a ispod vaših noktiju se zavuklo zemlje i prljavštine, najbolje ćete ih očistiti pomoću četkice za zube.

Foto: Shutterstock
Izvor: Gurl.com
I.N.

Pročitajte još:

Nije samo za rep: iskoristi gumica za kosu na 6 načina

Ukosnice stižu upomoć - iskoristi ih u svakodnevnim (nezgodnim) situacijama!

Pomaže na kosi, nogama, odjeći: losion za tijelu u sasvim novim ulogama!

Četkica Zubi

Još vijesti