Slika nije pronađena

Bi li ovako zvučala Billie Eilish da je iz Hrvatske? Nećemo nikada saznati, ali Kristijan s Hej! kanala i njegova ekipa pokušali su što realnije dočarati Billien duh na hrvatski način. Napisali su depresivnu pjesmu, snimili čudan spot – pogledaj krajnji rezultat.

Billie Eilish je posebna i jedinstvena. Njena je glazba drugačija, tekstovi imaju poruku, ne stavlja fokus na svoj izgled ili zavodljive plesne koreografije – Billie je svoja i nije tipična pop zvijezda, ali je svejedno jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice. Poznata je po svojim čudnim i pomalo bizarnim spotovima, depresivnim tekstovima i glazbi koja ne zvuči kao tipični pop pjesmuljak. Kako bi to sve zvučalo i izgledalo da je Billie Eilish iz Hrvatske? Kristijan s Hej! kanala okupio je svoje prijatelje i krenuo u još jednu avanturu, ovog puta glazbenu – pokušali su napraviti Billie na hrvatski način. Napisali su pjesmu i skladali glazbu, a na kraju snimili i spot! Kako im je uspjelo, pogledaj u nastavku.

Kako ti se svidjela njihova Billie Eilish hrvatska verzija? Nama je ovo TOP! Skinuli su sve – od teksta do mračne atmosfere u spotu! Kada pogledaš video, nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Gledamo ih ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Kako se spremiti za faks u 10 minuta? Od kose i šminke do svih drugih sitnica!

[VIDEO] Potraga za outfitom za proslavu rođendana: Kako to izgleda kada cura kupuje haljinu

Korisni hackovi koji će ti olakšati život: Kako se 'umjetno' smijati na fotki ili od naočala složiti stalak za mob?

Hej video youtube YouTube kanal billie eilish hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti