Slika nije pronađena
Tvoja frendica zaslužuje samo najbolje, a njezin rođendan idealna je prilika da joj pokažeš koliko je voliš. Najveći problem su uglavnom novci (koje vjerovano nemaš i u tome i jest problem). Sva sreća pa je mašta ponekad puno bolja opcija.

Daj si truda i iznenadi svoju frendicu poklonom za koji će reći 'wow', a da baš ne potrošiš cijeli džeparac. Ovo su naši prijedlozi:

1. '50 razloga zašto te volim' – napravi slatke male kartice koje ćeš povezati u malu knjižicu koju će čuvati do kraja života


2. Slatki PMS paket – znaš ono kad te uhvati PMS i pojela bi SVE? Napravi svojoj bff kutiju u koju ćeš staviti sve njezine najfinije čokolade i slatkiše. Idealno.


3. Staklenka sreće – u jednu staklenku (može i ona od krastavaca, samo je malo uredi) ubaci papiriće na koje si napisala sve vaše slatke uspomene/razloge zašto je voliš koje će izvlačiti svaki put kad će se osjećati usamljeno ili tužno.


4. Staklenka 'kamo ćemo van?' - slično kao i prethodna staklenka samo na papiriće napiši ideje za izlaske (kino, fensy restoran, klub, film kod kuće,...) i onda kad dođete u situaciju da ne znate kamo bi van – bff izvlači papirić.


5. Napravi cool album -  budući da znaš kako joj izgleda soba napravi album/uokvirenu fotku koja će se idealno uklopiti. Ideja ima bezbroj, a kladimo se da imate 10000 prekul fotkica koje zaslužuju mjesto na zidu.


6. Uplati masažu/Wellness – priuštite si da se na jedan dan osjećate kao dive. Masaža, bazen ili sauna – na stranicama s popustima možeš piknuti super ponude.


7. Skupite pare i kupite joj nešto što dugo želi – možda je to makeup paleta, možda ruž, možda tetovaža, možda torba ili knjiga. Bolje da joj ti i par frendica kupite jednu ali vrijednu stvar, nego da svaka za sebe kupi neku 'glupost'.


8. Napravi joj iznenađenje – dogovori se s njezinom mamom/sestrom/bakom/bratom da joj pripremiš neko iznenađenje. Ovako nešto je skroz fora, ti bi se rastopila od sreće zar ne?


9. Narukvice prijateljstva – možeš ih napraviti sama ili ih kupiti, ali ništa ne govori BFF kao zajedničke narukvice prijateljstva10. Tablete sreće – napuni staklenku omiljenim bonkasima različitih vrsta i svaki put kad ju naljuti profa/dečko/starci/ili čak i ti može popiti jednu 'tableticu sreće'.


Foto: Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Ovo će ga oduševiti - cool ideje za rođendanski poklon za dečka

Pustili smo suzu – je li ovo najbolji poklon za rođendan ikad?

Najgori datumi na koje se netko može roditi

poklon bff diy rođendan frendica

Još vijesti