Slika nije pronađena

Koliko si god bili dobri s nekim ljudima, i dalje nas uvijek hvata panika i stres kada im trebamo kupiti poklon za rođendan. Ako i ti imaš jednu takvu osobu u životu, donosimo ti 5 ideja što joj kupiti, a s kojima ne možeš pogriješiti. Svim će se ovo svidjeti.

Nemoj se osjećati loše ili kao da si loša prijateljica kao zablokiraš i ne možeš smisliti s čime da iznenadiš prijateljicu, sestru ili neku drugu dragu ti osobu kada im dođe rođendan. Kada nekome kupuješ poklone godinama i godinama, doći će ona jedna kada ti baš ništa dobro neće pasti na pamet. Postoje neki univerzalni pokloni koji će razveseliti baš svakoga, bez obzira na to koliko godina osoba imala ili kakvu ima osobnost. Sve je ovo dobra ideja, nemoj misliti da je klišej, svima je drago primiti ovako nešto.

1.Hrpetina slatkiša
Kada ne znaš što bi, otiđi u dućan i nabacaj košaricu punu slatkiša u budžetu koliko si mislila novaca potrošiti. Simpatičnije je ako uzmeš više različitih sitnica nego samo bombonijeru. Izgledat će slađe, možeš fora zapakirati u neku kutiju koju ćeš ukrasiti, napisati porukice na svaki slatkiš, daj mašti na volju. Pogotovo ako tvoja frendica ima nešto što obožava, možeš ju iznenaditi s veeelikom zalihom tog slatkiša.

2.Parfem/šminka/proizvodi za kosu

Girly stvari koje svaka djevojka voli dobiti! Iako se čini glupo i isfurano kupiti nekome parfem ili šminku, vjeruj, svima će biti drago dobiti ovako nešto. To su korisne stvari koje svatko koristi, ali se nećemo baš uvijek ići počastiti time, jer ipak nam kao 'ne treba'. Ovisno o tome što osoba kojoj kupuješ poklon voli, to joj kupi, u nekoj od drogerija ćeš pronaći 100 ideja za ovakve poklone.

3.Cvijeće

Ultimativni poklon za kada ne znaš što bi, a nemaš niti puno vremena više i radiš sve u zadnji čas. Buket cvijeća ili slatka mala biljka u teglici prolaze! Biljke su danas totalno in i hrpa ljudi ukrašava sobe kaktusima i drugim biljkama, ako je i tvoja frendica jedna od njih, zašto uopće još razmišljaš što joj kupiti? Ako i nije, buket cvijeća je nešto što će baš svakome izmamiti osmjeh na lice.

4.Ulaznice za kino

Dvije ulaznice za kino za neki film, da može i povesti nekoga sa sobom jer teško da će ići sama, je još jedna ideja za poklon koju možeš prilagoditi osobi i ugodno iznenaditi. Biraj neki termin za vikend kada znaš da je sigurno slobodna. Ovo je toliko podcijenjen poklon, a može biti baš za svakoga.

5.Ispeci im kolač/muffine/tortu

Ako se želiš malo više potruditi, uvijek možeš i sama nešto napraviti, ili ispeći. Postoje jako jednostavni recepti za muffine ili cheescake kolače koje će biti u stanju napraviti i najveći amater, a ukrasi koje staviš mogu od običnog kolača napraviti wow iznenađenje. Nismo još upoznali osobu koja je rekla 'ne' slatkim muffinima.

Dodaj uz sve neku šaljivu čestitku i imaš spreman poklon!

Pogledajte još:

Pitanje tjedna: Što pokloniti prijatelju ili prijateljici za posebnu prigodu? Evo 20 ideja!

Ideje za poklone za rođendan za frendicu, curu ili sestru: Donosimo ti 15 ideja s kojima nećeš pogriješiti

Slatko i za svačiji budžet: DIY rođendanski pokloni za nečiji ročkas koji se uskoro bliži, a ti ne znaš što kupiti

poklon dar rođendan ideje za poklone

Još vijesti