Slika nije pronađena

Tvoja ti je soba već dosadila? Isti bijeli zidovi, sivi zastori, smeđi jastuci gledaju te svake večeri prije odlaska na spavanje? Papiri, bilježnice i knjige još od kraja školske godine stoje pored starog radnog stola?

Vlastita soba jedina je prostorija u cijelom stanu ili kući gdje možemo biti potpuno slobodni, vrijeme koje tamo provodimo samo je naše, no što kada nam naša soba postane mjesto koje počinjemo izbjegavati?

Donosimo ti par savjeta kako preurediti svoju sobu bez prevelikog troška.

Oboji zid

Ništa neće promijeniti tvoju sobu kao promjena boje zida. Odaberi svijetlu, ali jarku boju kojom ćeš obojiti samo jedan zid, a ostale ostavi onakvima kakvi jesu. Zid koji bi trebalo obojiti je onaj koji prvi vidiš kada uđeš u svoju sobu. 


Ostavi trag

Ako baš i nemaš želju uhvatiti se boje i četke, postoji i drugi način kako ukrasiti svoje zidove. To su naljepnice za zidove koje se jednostavno stavljaju, a kad ti dosade, možeš ih i ukloniti. Imaš i za kupiti u svakom dućanu koji prodaje opremu za uređenja doma, a i cijene su prihvatljive – od 100 kuna pa na više, ovisno o veličini. Naručiti ih možete i na stranici refresh.hr.Zanimljiva posteljina za krevet

Tvoj krevet ne mora biti dosadan. Pronađi zanimljive navlake za svoju posteljinu. Izbor je zaista velik, a cijene se kreću od 100 kuna pa na više. Primjerice, ove navlake na slici koštaju oko 150 kuna. Na krevet nabaci par zanimljivih jastuka i dobit ćeš woow efekt. :-)
Zastori u nekoj ludoj boji

Zastori su ono što tvojoj sobi može dati poseban izgled. Zašto bi bili bijeli i dosadni, kad mogu biti zeleni, ljubičasti, crveni...


Sakrij višak stvari

Ne moraš ih strpati u podrum ili ostaviti kod bake na selu. Kupi si ormarić u koji možeš staviti sve stvari koje ti u tom trenutku ne trebaju. Bio to višak odjeće, slike bivšeg dečka koje više ne želiš gledati, a žao ti ih je baciti ili knjige koje ti više ne trebaju.  Soba će ti izgledati puno urednije, a ovakav ormarić će joj dati cool izgled. Cijena ormarića je oko 400 kuna.


Tepih

Ako ti je dosadio tvoj stari tepih i više ne možeš gledati otiske svojih tenisica na njemu, razmisli o šarenom tepihu poput ovog sa slike. Tepih je malo veća investicija, pa ako ti baš nije neophodan, pokušaj svoj stari tepih ukrasiti nekim zanimljivim detaljima. Cijena tepiha je oko 400 kuna.


Unesi dašak osobnosti

Sitnice poput svjetiljke, zidnog sata ili nekog zanimljivog uokvirenog postera ne koštaju puno, a postižu veliki efekt. U tvoju sobu će unijeti dašak tvoje osobnosti, a tvoji prijatelji će uvijek imati što za gledati kada dođu kod tebe.


uređenje sobe wall stickers

Još vijesti