Slika nije pronađena
'Od koljevke pa do groba, najljepše je đačko doba' - da ili ipak ne? Naime, neke stvari koje će ti se dogoditi u srednjoj školi i nisu baš super.

Pogledaj o kojim je stvarima riječ i koje to probleme može razumjeti samo srednjoškolac.

1. Grozan osjećaj kad zaboraviš na test
Došao si u školu i onda te frend sjeti da je danas test. Ti si, naravno, na njega zaboravio i sad u glavi vrtiš tisuću različitih scenarija. Otići, pobjeći ili ostati i suočiti se sa svojom nesretnom sudbinom?

via GIPHY


2. Kad si nesretno zaljubljen
U srednjoškolskim danima zaljubljivanje je najnormalnija stvar, a svaki prosječan učenik zaljubi se barem jednom tjedno. Ipak, najčešće su te ljubavi samo na pogledima i ne idu dalje od fantazija, a u mnogim slučajevima završe i sa slomljenim srcem.

via GIPHY


3. Kad se nemaš s kim družiti pod velikim odmorom
Veliko odmor pravo je vrijeme za druženje, tračanje i časkanje s tvojim frendovima. Ali samo ako ih imaš. Jako često se dogodi da netko ostane sam i onda odmore provodi u kutu učionice s onim tužnim pogledom u očima. Totalni bed!

via GIPHY


4. Kad zakasniš u školu jer si zaspao
Svima nama ovo se dogodilo barem jednom, tako da totalno kužimo kakav neugodnjak ovo može biti, pogotovo ako kasniš na neki test ili usmeno ispitivanje.

via GIPHY


5. Kad te starci još uvijek tretiraju kao dijete
Nisi odrasla osoba, ali nisi više ni dijete - razdoblje srednje škole ne zbunjuje samo tebe, nego i tvoje roditelje. Oni još uvijek znaju da ne možeš samostalno donositi svoje odluke zbog čega te često znaju tretirati kao dijete. Sve znamo i suosjećamo s tobom.

via GIPHY


6. Kad se prekasno vratiš iz izlaska
Obećao si roditeljima da ćeš se vratiti doma do 2 sata, ali u međuvremenu si zaboravio pratiti koliko je sati pa si zakasnio? Iako će tvoji starci biti jako ljuti, s vremenom će ti oprostiti. Nisi jedini kojem se to dogodilo.

via GIPHY


7. Kad ti prištići ne daju mira
Pubertet je vrijeme kad nam se hormoni totalno mijenjaju i počnu nas mučiti prištići. To je sasvim okej i normalno, a skoro da i ne postoji tinedžer koji u srednjoškolskim danima nije imao probleme s prištićima ili aknama.

via GIPHY


Da te barem malo utješimo - ovi problemi jesu i ostat će u srednjoj školi, a kasnije s njima više nećeš morati imati posla.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL 15 bizarnih stvari koje rade svi tinejdžeri, a nikad neće priznati

Jesu li ovo najgori dejtovi ikad? Tinejdžeri ispričali svoja iskustva koja su ispala totalni blam

Savjeti za cure i dečke – stvari koje bi svaki tinejdžer morao naučiti prije 18. godine

srednja škola Škola problemi

Još vijesti