Učenica s ruksakom

Osim knjiga, bilježnica, olovki i svih drugih stvari koje trebaju za školu, u školskoj torbi bi svaka cura trebala imati i nekoliko dodatnih sitnica. Ove će ti stvari olakšati život i sigurno će biti dana kada ćeš si biti zahvalna jer si ih ubacila u torbu.

Umjesto da uvijek žicaš druge da ti daju kada ti nešto treba, budi ti ta koja će imati sve, jer ne želiš baš u svemu uvijek ovisiti o drugima. U školsku torbu nije nikada loše ubaciti nekoliko dodatnih sitnica koje nisu za školu, ali bi ti mogle trebati kroz dan i u nekim nepredviđenim situacijama. Bilo da nosiš ruksak ili neku drugačiju torbu za školu, ove će ti stvari stati jer su male i ne zauzimaju puno prostora. Za svaku curu će biti korisne u nekom trenutku, jer sigurno si i ti nekada iznenada dobila mengu, puknuo ti je nokat ili si kihnula i stvari su ti izletjele iz nosa. Da bi bila spremna za ove i razne druge slične scenarije, donosimo ti prijedloge 10 stvari koje bi svakoj curi bile korisne u školskoj torbi.

Romantiziranje svakodnevice Romantiziraj školu i učenje ove školske godine: 15 načina kako možeš uljepšati dane u školskoj godini

1.Tablete za bolove
Kada ti dođe menga, može doći i praćena bolovima u trbuhu, točnije grčevima. Prilično neugodno! A ti još imaš pola dana (ili više) za provesti u školi. Zbog takvih situacija nije loše odrezati jednu tabletu s kartona tableta i staviti u novčanik ili mali pretinac u torbi. Za one situacije kada su bolovi tako jaki da ne možeš trpjeti.

2.Uložak/tampon
Za istu situaciju ti i ovo može dobro doći. Čak i da trenutno nemaš mengu, ubaci jedan rezervni uložak ili tampon u torbu, neka bude tu za svaki slučaj. Šanse da ćeš zaboraviti staviti kada se približe oni dani u mjesecu su velike. Najbolje je zato uvijek imati pri ruci ili uložak ili tampon, što god radije koristiš.

3.Papirnate maramice
Paketić papirnatih maramica će ti dobro doći u bezbroj situacija. Nije velik, nije ga teško ubaciti u torbu, a kada kihneš ili ako dođeš u WC, a nema WC papira, ovo će ti biti spas. Uvijek gledaj da imaš jedan sa sobom.

4.Par flastera
Jedan ili dva flastera su također sitnica koju možeš staviti čak i u novčanik i nositi uvijek sa sobom. Možeš se porezati, mogu te nažuljati nove cipele, može ti puknuti nokat…flaster će biti koristan kad-tad.

5.Gumica za kosu
Rezervna gumica za kosu je još jedna sitnica koju ti preporučujemo da ubaciš u neki džepić torbe. Pogotovo ako imaš poludugu ili dugu kosu. Nekada ćeš možda zaboraviti uzeti na dan kada imaš tjelesni, a nekada će te jednostavno kosa možda naživcirati ili ti smetati ako ti bude vruće – mala obična gumica će biti top. Osim toga! Ako kupiš i primjerice čips, ne pojedeš ga, zaveži ga s gumicom da ti se ne rasipa po torbi.

6.Mala četka za kosu
Postoje sklopive i manje četke za kosu koje su još jedna korisna stvar za dugokose cure kojima se kosa voli petljati. Pogotovo idealno za dane kada je tjelesni ili kada ideš negdje nakon škole. U tren oka ćeš si osvježiti frizuru.

7.Mentol bomboni
Ili žvake! I jedno i drugo je dobra opcija. Čak i da nemaš dečka ili simpu, ne želiš da ti smrdi iz usta. Nakon gableca, ubaciš bombon ili žvaku i popravit će situaciju. Nakon hrane ostane u ustima zadah i ovo će pomoći i da se osjećaš ugodnije i da se ljudi ne odmiču od tebe.

That girl estetika Kako ove školske godine i ti možeš postati „that girl“? 12 navika koje moraš usvojiti

8.Dezić
Putno pakiranje dezića je sitno i ne uzima puno mjesta, a svakoj će curi kroz dan dobro doći. Ako se uznojiš ili jednostavno kroz dan osjetiš da si se počela jače znojiti i da zaudara kad podigneš ruke, imat ćeš spreman dezić za popraviti situaciju. Nije sramota ovo nositi sa sobom.

9.Tehnička za korištenje u nuždi
Jedna tehnička ili kemijska koje ti neće stajati u pernici već u nekom zasebnom pretincu u torbi je još jedna sitnica od koje ćeš garantirano imati koristi. Možda se ona s kojom pišeš strga ili ti ostane doma – ovako kraj sebe imaš spremnu rezervnu.

10.Mali paketić vlažnih maramica
Postoje i mali paketići vlažnih maramica, oni s po 10-15 komada maramica – idealni za ubaciti u torbu/ruksak. Kao i papirnate maramice, ovo je nešto što može koristiti u toliko situacija, a da to nisi niti svjesna dok ti se jedna takva situacija ne dogodi.

Škola srednja škola Školska torba ruksak za cure što staviti u školsku torbu korisne sitnice stvari koje će ti biti korisne ubaciti u torbu imati uvijek u torbi

Još vijesti