Galerija Torbe Crna shopper torba Kožna ceker torba +11 Kožni ruksak

Približava se početak školske godine i treba polako početi skupljati opremu koja će ti trebati. Jedna od najbitnijih stvari je školska torba. Sve više cura u srednjoj bira neke alternative običnim ruksacima.

Pravi ruksak je najbolja opcija ako moraš svaki dan nositi puno knjiga i bilježnica u školu. U njemu će ti to biti najlakše nositi i sve će ti stati. Možda nije nešto što će u modnom smislu biti tvoja idealna torba, ali je najpraktičniji izbor. No, praktično nije uvijek ono što biramo. Nekada ćemo radije birati torbu u koju neće sve stati pa nositi i dio stvari (primjerice stvari za tjelesni) u vrećici. Neki niti ne moraju nositi toliko stvari, pogotovo dio tjedna. Za takve dane (ili sve dane ako to želiš) možeš nositi i neku drugačiju torbu u školu. Postoje i drugi izbori većih torbi koje možeš nositi i neki malo drugačiji ruksaci. Izdvajamo ti nekoliko opcija na koje možeš baciti oko ako ove godine ne želiš nositi standardni školski ruksak.

Kupanje u moru Stvari koje trebaš napraviti u posljednjih mjesec dana prije kraja praznika: Imamo ih 14 na listi

1.Velika „shopper“ torba
Modeli torbi nazvani shopper torbe su one ogromne torbe koje izgledaju više kao gradske nego školske torbe, ali mogu poslužiti i za školu. Pošto su tako velike, stane ti unutra puno stvari. Jedina je mana što ju moraš nositi u ruci ili staviti na samo jedno rame pa će ti biti teže nego ruksak, ali izgledat će bolje i sređenije nego običan školski ruksak.

2.Ceker
Možda ova torba nije za zimske i sve one kišne dane da ti se ne uništi, ali veći dio godine ju možeš nositi umjesto ruksaka. Outfiti će izgledati bolje s njom, a osim za školu, možeš ju nositi i tijekom praznika. Također i ove torbe znaju biti prilično prostrane.

 

 

3.Vrećica torba u platnenoj verziji
Popularne „tote“ torbe su još nešto na što možeš baciti oko ako tražiš alternativu za ruksak. Možeš ih pronaći manjih i većih pa su dobre šanse da će ti stvari stati u nju. Idealne će biti za one cure koje ne žele ruksak, ali niti ne žele neku fensi torbicu. Tote torbe možeš naći u sportskim varijantama koje izgledaju super.

4.Malo drugačiji oblik ruksaka
Ruksak ne mora biti običan tipični ruksak. Ako zaviriš na web shopove, možeš vidjeti da ima svakakvih ruksaka, a samo zato što nisu u kategoriji „školski“, ne znači da ne mogu biti za školu. Prije kupovine online, svakako uzmi metar i provjeri koliko je stvarno velik ruksak koji gledaš. Bitno je samo da biraš one u koje ti stanu sve stvari.

 

 

5.Rukaci s nekim fora detaljem poput natpisa ili perlica
Ruksaci ne moraju biti dosadni i obični. Da te u to uvjerimo, donosimo ti dva prijedloga iz Croppa. Možeš furati neki ruksak s fora natpisom, s perlicama ili bilo kojim drugim detaljem koji ti se sviđa. Neće izgledati kao tipični školski ruksak, ali će odraditi posao.

Cropp rukasci

6.Kožni ruksak
Školski su ruksaci većinom platneni, ali u raznim dućanima možeš pronaći i kožne verzije ruksaka. Samo opet – pazi da je dovoljno velik za sve tvoje stvari.

Neke od takvih ruksaka koje trenutno možeš pronaći u ponudi dućana škicni u galeriji iznad.

Škola srednja škola ruksak Školska torba za cure drugačije opcije torbe koje mogu biti za školu opcije umjesto školske torbe velike torbe za školu

Još vijesti