Slika nije pronađena
Mi smo 'check-listu' sveli za vas na ono nužno kako biste u novu školsku godinu zakoračili spremni, odmorni, u toku s novosti kod vaših frendova i mirne duše. Ako obavite samo jedan zadatak svaki dan, uspjet ćete u tome. Evo kojih je to sedam stvari...1. Party za ekipu – zar ne bi bilo cool da se vaša ekipa okupi i prije početka školske godine? Vaš squad sigurno si ima štošta za ispričati međusobno nakon cijelog ljeta odvojenosti. Organizirajte susret kod nekog doma već danas!

2. Sredite svoju sobu i pripremite mjesta za nove knjige i školske stvari – ako još niste, starih knjiga se riješite (podsjećamo vas, možete ih prodati na našem Teen385 Oglasniku) ili ih sklonite na mjesto gdje vam neće smetati ako ste ih odlučili sačuvati. Bitno je samo da u vašem ladičaru ima mjesta za nove koje stižu uskoro.


via GIPHY


3. Napravite popis stvari koje vam trebaju i krenite u shopping – evo kako će otprilike izgledati: URNEBESNO 15 svima poznatih faza 'back to school' shoppinga. I da, nemojte zaboraviti kupiti knjige!

4. Družite se s obitelji i onima koje inače zapostavljate – iako vam to možda na prvi pogled izgleda kao loša ideja, iskoristite priliku da se družite s obitelji i npr. posjetite baku ili djeda još dok stignete i provedite s njima popodne. Pokušajte obići i sve one za koje nemate vremena tijekom školske godine da im date do znanja da ih niste zaboravili.

5. Pripremite 'Back2School' odjevne kombinacije – barem onu za prvi dan škole, ako već ne za cijeli tjedan. Pregledajte što treba oprati, prepraviti, zakrpati, odnijeti na kemijsko čišćenje i to napravite još dok ima vremena (čitaj: daj mami da to napravi).

6. Naspavajte se (ako još niste) do maksimuma – slijedi vam ponovni stres i hrpa novog gradiva za naučiti, a sljedeći praznici nisu na vidiku do Badnjaka (ako izuzmemo Dan svih svetih 1.11.). Bit će to dugi period ranog buđenja...


via GIPHY


7. Provjerite na svojoj 'to-do' listi koju ste napravili na početku praznika je li ostalo nešto nerealizirano, a bitno – ako je, onda odvojite barem jedan dan da obavite što se obaviti treba i spremni dočekajte idući ponedjeljak! Sve što možete obaviti danas, nemojte odgoditi za sutra...

Foto: Profimedia/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Tips&Tricks: kako preživjeti povratak u civilizaciju nakon praznika

Nemoj opet prespavati praznike – ovih 20 stvari stavi na svoju 'to-do' listu!

Što raditi tijekom praznika? 10 cool knjiga uz koje ćete zaboraviti na dosadu

Škola sedam stvari check lista praznici sedam dana

Još vijesti