Slika nije pronađena

Bilo da ste se razbježali u različite gradove, da je dio ekipe otišao na faks, u drugu srednju ili pak u inozemstvo, vaše najjače oružje u svakom slučaju će biti mobiteli i bogata porcija gigabajta.

Imamo nekoliko cool prijedloga kako održati ekipu iz kvarta na okupu čak i kad vas kilometri razdijele.

 

 

 

via GIPHY

1. Grupni obični i videopozivi preko WhatsAppa – odnedavno imamo tu opciju na Android i iPhone uređajima, a sve što trebate napraviti da biste započeli prvi takav poziv je odabrati prvu osobu koju želite čuti i stisnuti jednu od ikona u desnom gornjem uglu – ikonu slušalice za običan poziv ili ikonu kamere za videopoziv. Nakon što uspostavite poziv, možete i vi i ta osoba dodavati još ekipe dodirom na ikonu 'dodaj korisnika'. Vas čak četvero može tako istovremeno komunicirati i možete zauvijek ostati u kontaktu bez obzira na fizičku razdvojenost.

2. Grupni video poziv preko Messengera – nešto starija, ali jednako atraktivna opcija za sve one kojima mobitel (eventualno) nije pri ruci. Još uvijek svi imamo FB pa će ova opcija možda biti najlagodnija za sve sudionike razgovora – one pred kompjuterom, tabletom i mobitelom. Sve što trebate imati (a već ionako vjerojatno imate) je grupa ekipe iz kvarta i u isti tren možete nazvati sve članove!

 

 

 

via GIPHY

3. Grupni chat na Viberu – ili si tip osobe za WhatsApp ili si tip osobe za Viber. To je nešto slično kao s mačkama i psima – samo rijetki vole oboje. Ako ste vi 'tim ljubičasti', nažalost, za vas imamo lošu vijest – Viber zasad ne nudi opciju grupnog poziva, ali vjerujemo da uskoro hoće. No, Viber stickeri su sasvim dovoljan razlog da ga volite i da se upravo tamo dopkate sa svojom ekipom.

Postoji još nekoliko opcija za komunikaciju putem mobitela – Skype, FaceTime za ekipu s iPhone uređajima, aplikacija GroupMe... Naravno, tu su i društvene mreže – Instagram gdje ćete zauvijek moći stalkati čak i kad vam se ekipa ne javi na telefon, YouTube ako želite biti totalno IN, Snapchat, FB pa i Twitter.

 

 

A za bezbrižnu komunikaciju pobrinuo se Vip. Odaberi tarifu Za Chill jer za samo 75 kuna mjesečno dobivaš 1000 minuta razgovora i SMS poruka bez naplate za uspostavu poziva te 4 GB podatkovnog prometa. Uz tarifu Za Chill, aktivacija Chat opcije je potpuno besplatna i može se koristiti do kraja školske godine, a ona ti donosi dodatnih 5 GB podatkovnog prometa koji se mogu iskoristiti za komunikaciju s obitelji i prijateljima putem Viber i WhatsApp aplikacija. Potpuni doživljaj tarife Za Chill omogućit će ti mobiteli Alcatel U5 i Huawei P smart, koji su dostupni po atraktivnim cijenama na Vip webshopu. A uz sve to, znaš li da višak megabajta možeš podijeliti s prijateljima? Sve detalje pogledaj na vip.hr.

 

 

 

 
Sponzorirani članak
 
Foto: Vip/Giphy/Profimedia

vip tarifa za chill sponzorirani članak

Još vijesti