Frendice

Iako je ljeto obično vrijeme kad nam godi odmaknuti se od velikih zaslona kojima smo tijekom godine okruženi, pametni telefon još uvijek je neizostavan dio ljetnih avantura. Dugi večernji pozivi s prijateljicama, tisuću i jedna prilika za fotografiranje i brojne uspomene pohranjene u galeriji samo su neke od ljetnih čari s kojima nam naši pametni telefoni mogu pomoći.

Ovog ljeta, sve one koje traže vrhunski uređaj po atraktivnim cijenama oduševit će brojne mogućnosti popularnog Galaxy A13 pametnog telefona.

Minimalistički dizajn i stil koji privlači poglede

Ljeto je vrijeme kad imamo priliku iz ormara izvući sve one lepršave i funky kombinacije koje iščekujemo cijele godine. Doduše, iako ljetna odjeća doprinosi ugodi i opuštenosti te nam omogućava da se bar na kratko izborimo s nesnosnim vrućinama, ona ima i jednu manu – a to je nedostatak džepova i mjesta na koja možemo pospremiti svoje ključeve, novčanike i pametne telefone. Novi Galaxy A13 pruža odličan omjer praktičnosti i funkcionalnosti uparen s odličnim performansama. Infinity-V zaslon od 6.6 inča koristi FHD+ tehnologiju kako bi svaki sadržaj izgledao oštro, bistro i jasno – čak i kad želite provjeriti svoj Instagram feed na osunčanoj plaži pod jakim suncem. Kombinirajući snagu osmojezgrenog procesora s do 3, 4 ili 6 GB RAM-a, ovaj pametni telefon bez poteškoća će se suočiti s brojnim zadacima koje pred njega stavite, bilo da se radi o igrama, video pozivima ili obradi fotografija. Iako mnoge brine činjenica da intenzivno korištenje bilo kojeg uređaja utječe na to da mu se baterija brže prazni, Galaxy A13 sa sobom donosi moćnu bateriju od 5000 mAh koja može izdržati i do dva dana bez potrebe za punjenjem. Savršeno za ljetne festivale na kojima je ograničen pristup električnoj energiji, a prilike za fotografiranje nalaze se na svakom uglu.

Samsung promo

Zabilježite trenutke za pamćenje

Dok su ljetovanja prije svega petnaestak godina bila obilježena jednokratnim fotoaparatima i prijenosnim rješenjima nekih od brojnih proizvođača foto opreme, danas su tu ulogu preuzeli naši pametni telefoni. Fotografiranje uspomena, snimanje videa ili možda vlogging – sve to možemo s jednim uređajem koji nam stane u džep. Galaxy A13 opremljen je s čak četiri kamere koje su elegantno uklopljene na poleđinu uređaja te prednjom selfie kamerom. Glavna kamera od impresivnih 50MP pobrinuti će se da vaše fotografije budu vrhunske kvalitete, a Makro, Ultra široka i Kamera za percepciju dubine polja omogućit će nebrojene mogućnosti i igranje fotografijom u rangu pravih fotografa. Pripremite se da ovo ljeto bude nezaboravno, a i da uspomene budu isto takve. Uz mogućnosti pohrane od 32, 64 i 128 GB možete se opustiti i biti sigurni da će na vašem pametnom telefonu biti dovoljno mjesta za sve aplikacije, fotografije i videe koje želite. U slučaju da uspomena bude toliko da ni to nije dovoljno, svoj Galaxy A13 možete nadograditi s MicroSD karticom od do 1TB.

Samsung promo

Uz pregršt moćnih tehnologija, vrhunskih kamera i značajki, Galaxy A13 pametni telefon možete prilagoditi svom stilu i odabrati jednu od tri boje – crnu, svjetloplavu ili bijelu. Uhvatite sjajnu ponudu i u sklopu posebne promocije odaberite Galaxy A13 32GB po nevjerojatnoj cijeni te uživajte u fantastičnim performansama svog novog telefona, uz koji će ovo ljeto biti nezaboravno. Promocija traje do 17. 7. 2022. ili do isteka zaliha. Više informacija o samoj promociji, ali i ostalim Samsung uređajima pronađite na poveznici.

samsung Galaxy A13 promo pr članak sponzorirani članak

Još vijesti