Slika nije pronađena

Ne trebaš kupovati skupe poklone da bi mami pokazala koliko ti znači. Samo se sjetiti da je Majčin dan i iznenaditi ju nekom sitnicom ili lijepom gestom je nešto što će ju sigurno razveseliti i ostaviti bez teksta.

Majčin se dan održava svake godine drugu nedjelju u svibnju, a ove godine to pada na 9. svibnja, što je vrlo brzo. Mame nikada ne očekuju ništa, a ako se sjetiš da je ovaj dan i iznenadiš ju nekom lijepom gestom ili malom sitnicom, to će joj sigurno izmamiti osmjeh na lice. Ona je uvijek tu za tebe kada ti nešto treba i spremna pomoći u svemu kako god zna, zašto joj na ovaj dan ne pokazati koliko ju voliš? Iako to sigurno zna, uvijek je lijepo kada te netko iznenadi nečim slatkim. Ne moraš kupovati nikakve skupe poklone, ove su sitnice idealno iznenađenje za svaku mamu.

1.Buket cvijeća/ jedan cvijet

Cvijeće je ultimativni poklon koji je idealan za svaku situaciju pa tako i ovo. Ima nešto u cvijeću što uvijek raznježi ljude. Bilo da se radi o većem buketu ili primjerice samo jednoj ruži ili nekom drugom cvijetu, to je mali poklon koji će pokazati da si se sjetila Majčinog dana. Ovo možeš nabaviti doslovno bilo gdje, od cvjećarna do lokalne tržnice gdje bakice prodaju cvijeće.
2.Plan da zajedno provedete dan
Ako znaš da je mama taj dan slobodna i da nema nikakvih obaveza, osmisli zajednički provod. Možete otići u šetnju, na malo putovanje do neke obližnje fora destinacije, pogledati zajedno film, otići na kavu i kolač, do zoološkog vrta... ispuni popodne zajedničkim aktivnostima – tome niti jedna mama neće moći odoljeti. Nabacite i koju zajedničku fotku i stvorite lijepe uspomene koje ćete dugo pamtiti.

3.Napiši joj pismo ili pjesmicu
Oni malo kreativniji mogu odlutati u pjesničke vode. Ako imaš talenta za pisanje, možeš napisati mami pismo ili pjesmicu, lijepo sve ukrasiti, staviti u omotnicu, da bude kao pravo pismo. Sjeti se svih stvari koje tvoja mama zaslužuje čuti svaki dan, ali joj se ne sjetiš reći, jer svi smo toliko zauzeti sa školom, društvenim životom, TikTokom... Možeš napisati što voliš na njoj, zbog čega je baš tvoja mama najbolja mama, ubaci neku slatku uspomenu, što ti god padne na pamet, nema pravila. Damo se kladiti da će ti mama ovo čuvati kao da je najvrjedniji dragulj na svijetu.
4.Kutija iznenađenja
Oni koji imaju malo veći budžet i žele mami nešto kupiti, jedna fora ideja je da joj složiš kutiju iznenađenja. Treba ti doslovno bilo kakva kutija koju ćeš ukrasiti i u koju možeš staviti različite sitnice koje znaš da će tvoju mamu razveseliti. Njen omiljeni slatkiš, omiljena kozmetika, knjiga ako voli čitati, pregača ako voli kuhati, mirisna svijeća, parfem, čestitka... odaberi budžet i kupi nekoliko sitnica, napuni kutiju, a ako želiš biti dodatno slatka, na svaki proizvod koji stavljaš u kutiju, napiši neku slatku porukicu.

5.Veeeeliki zagrljaj
I nemoj zaboraviti najvažnije, što god odlučila pokloniti mami za Majčin dan, obavezno dodaj uz sve i jedan najveći zagrljaj! Čak i samo ovo kao poklon može biti dovoljno. Bitna je gesta, a ne koliko je novaca potrošeno.

Pogledajte još:

Bolje od skupih poklona: Lijepe i slatke geste kojima možeš iznenaditi i oduševiti svoju mamu za Majčin dan

Za savršen Majčin dan – devet filmova koje možeš pogledati s mamom

Malo truda i još manje novaca: idealni pokloni za Majčin dan

iznenađenja majčin dan pokloni za mamu

Još vijesti