Poklon

Smisliti savršen poklon nije uopće teško, no jedna stvar je bitna. Trebaš poznati osobu kojoj kupuješ. Što najčešće i je slučaj pa ne bi trebala imati niti taj problem.

Kupovina poklona nekima ide tako dobro da se čini kao da su rođeni za to, a drugima je to živa muka. Kako odabrati pravi poklon i razveseliti osobu? Nekada se čini kao da ti baš nikakva dobra ideja ne pada na pamet i sve si dobre poklone već kupila prijašnjih godina. Sada ćemo ti pomoći u potrazi za poklonima za svaku moguću prigodu. Ovo je trik koji možeš koristiti za bilo koga, od dečka do mame.

Pokloni Pokloni za rođendane i sve druge prilike: Ovih će se 20 svidjeti curama, a i sigurno će ih koristiti

Bitno je samo da poznaješ osobu za koju kupuješ. Ne morate bit super bliski, samo trebaš znati odgovoriti na barem neko od ovih pitanja. Oni će ti itekako pomoći odvesti te u dobrom smjeru i dati ti ideje. Evo koja su to pitanja:

1.Što ta osoba voli?
2.Oko čega se žali?
3.Kako izgleda njena svakodnevica, što radi svaki dan?
4.Koji ima cilj za budućnost?
5.Kako popunjava slobodno vrijeme kad nije u školi ili na poslu?

To su pitanja na koja trebaš odgovoriti i odgovori će te odvesti do savršenog poklona. Čak i da nemaš odgovor na svako od njih, imaš sigurno na barem neko. Da pojasnimo svako od njih. Razmisli što je nedavno spomenula ta osoba da joj se sviđa – ako je spomenula nešto, bingo! Također, ako ima nešto na što se non stop žali, primjerice da joj je slušalica prestala raditi ili da je razbila omiljenu šalicu – i eto ti još ideja za poklon. Nije loše znati ni kako izgleda nečija svakodnevica i tako im možeš kupiti nešto što će se uklopiti u navike i životni stil te osobe.

Pokloni Vodič za dečke: 20 ideja što kupiti curi za Božić i apsolutno ju oduševiti

Još jedna nit vodilja za poklon ti može biti i ciljevi te osobe koje ima za blisku (ili dalju) budućnost – možda je počela trčati ili želi početi čitati – to su itekako dobre smjernice za smišljanje poklona. I zadnje, hobiji i aktivnosti koje radi kad nije u školi/na faksu/na poslu. Nešto vezano za hobije i aktivnosti iz slobodnog vremena je ideja s kojom ne možeš fulati.

pokloni kako odabrati poklon Što kupiti za curu za dečka za mamu pitanja trik za kupovinu poklona kupiti dobar poklon

Još vijesti