Slika nije pronađena

Dvojica njezinih sinova i dvojica posinaka su obožavala, kao i većina nas, igrati igrice na svojim iPadima, ugodno zavaljeni kod kuće sve dok ih ona jednog dana u lipnju nije odlučila razbiti. Tabletima je udarala po nozi stola do kad ih nije uništila.


I u tome ne vidi ništa sporno – i sama priznaje da ponekad ima brutalne metode odgoja. Rekla je da je to napravila na nenasilan način nakon što su njezina djeca prekršila cijeli niz pravila i raspored o korištenju ekrana. Dečki su igrali Fortnite i PUBG i nisu se odvajali od tableta.

via GIPHY


Naravno, njezin potez je izazvao burnu raspravu na društvenim mrežama i doživjela je toliko napada da je na kraju deaktivirala svoj profil na Twitteru.

Oni racionalniji su joj rekli da je mogla radije isključiti Internet ili im oduzeti uređaje, a oni koji su žestoko osudili njezin potez su pisali da su djeca poantu mogla shvatiti i na drugi način ili da je mogla tablete donirati u dobrotvorne svrhe, ako je već odlučila oduzeti ih svojoj djeci, budući da mnoga djeca na svijetu nemaju privilegiju to si priuštiti.

Ona, pak, misli da to nema veze s novcem i da ta lekcija, koju su njezina djeca savladala, vrijedi više od iPada.

Nas zanima što vi mislite...


Foto: Giphy/Instagram/Twitter/Unsplash

M.Z.

Provjeri još...

'Mrzim te, samo se makni' – kako preživjeti kada ove riječi čuješ od mame? HELP

Od 'mamine maze' do 'mamine najveće brige' – u ovoj dobi roditelji gube apsolutnu kontrolu nad nama

KVIZ: Jesi li slika i prilika svoje mame ili joj uopće ne ličiš?

mama Djeca ipad tablet Odgoj

Još vijesti