Mama i kćeri

Majčin dan je prilika da pokažemo koliko cijenimo naše mame i sve što čine za nas. Ako još nemaš ideju što pokloniti svojoj mami, mi smo pripremile sedam preslatkih prijedloga koji će sigurno oduševiti svaku mamu.

Gilmore Girls Zašto je vaša mama vaša najbolja prijateljica, i to jedna od najboljih koje ćete u životu ikad imati?


Sigurno ćeš pronaći savršen poklon za Majčin dan i mami ćeš uljepšati ovaj poseban trenutak. Jer ona zaslužuje samo najbolje! Nema veće radosti od trenutka kada možemo izraziti zahvalnost i ljubav prema našim mamama, a darovanje nečeg posebnog upravo je način na koji to možemo učiniti. Zato smo za tebe pripremile ovih sedam ideja koje će tvojoj mami donijeti osmijeh na lice i dodatno joj pokazati koliko ti znači.

1. Kućni spa
Svaka mama zaslužuje trenutke opuštanja i uživanja. Pokloni joj slatko iskustvo kućnog spa tretmana s mirisnim svijećama, pjenom za kupanje, mirisnim uljima i maskama za lice. Neka se opusti i uživa u trenucima samoće.

via GIPHY


2. Album s vašim fotografijama
Ništa nije tako posebno kao dragocjene uspomene koje imate. Pripremi album s fotografijama koje lijepo obuhvaćaju sretna sjećanja, trenutke smijeha i ljubavi. Svaka fotografija nosi priču koja će ju podsjetiti na to koliko ju voliš i cijeniš.

3. Ručno izrađena narukvica ili ogrlica
Pokloni joj komad nakita koji će ju uvijek podsjećati na tvoju ljubav. Ručno izrađena narukvica ili ogrlica je simbol odnosa i podsjećat će ju na tebe dok god ju nosi.

via GIPHY


4. Kutija sa sitnicama koje voli
Napuni kutiju s njezinim omiljenim stvarima - čokoladama, mirisnim sapunima, knjigom ili drugim sitnicama koje će je razveseliti. Mama će ti biti presretna kada vidi da si uspjela sve njezine najdraže stvari sakupiti na jedno mjesto.

5. Sjemenke njezinog najdražeg cvijeta
Ako voli cvijeće, pokloni joj sjemenke njezinog omiljenog cvijeta. Neka gleda kako raste i cvjeta. Osim što će joj to biti zabavno iskustvo, svaki puta kada vidi taj mali znak pažnje u vašem domu podsjetit će ju na to koliko pažnje daješ sitnicama koje ju vesele.

via GIPHY


6. Zajedničko druženje uz kuhanje
Provedite kvalitetno vrijeme zajedno u kuhinji. Pripremite zajednički obrok, razgovarajte i smijte se dok kuhate. Idealno bi bilo da radite nešto što nikada niste probale, pa vas rezultat može iznenaditi. Iskoristite priliku za učenje, druženje i stvaranje novih uspomena.

7. Teglica s ceduljicama na kojima piše što sve voliš na njoj
Pripremi teglicu punu malih papirića na kojima si napisala sve stvari koje voliš kod nje - nježnost, hrabrost, mudrost... Neka svaki put kad se osjeća malo loše, izvuče jedan papirić i podsjeti se koliko je voljena.

Školska ploča Na mukama ste jer želite biti originalni, a ne znate što pokloniti razredniku? Evo nekoliko ideja

mama poklon za mamu poklon za majčin dan majčin dan ideje za poklon iznenadi mamu

Još vijesti