Slika nije pronađena

Neki su uvjereni da muško-ženska prijateljstva ne postoje, no postoji mnogo primjera koji svjedoče da prijateljstvo između suprotnih spolova može biti itekako posebno.

Super je što s najboljom prijateljicom možeš razgovarati o frizuri, mengi i grudnjacima, ali postoje teme o kojima dečki mogu dati najbolje savjete. Ako među vama nema kemije, a neprestano visite zajedno i dijelite sve tajne, čestitamo – našla si muškog BFF!

Evo zašto je to super:

*Reći će ti kad pretjeruješ

Nekada smo u PMS-u, a nekada se jednostavno probude 'naše mušice'. Prijateljica će razumjeti takvo stanje jer ga i sama vjerojatno proživljava, no s muškim BFF-om neće biti tako lako. Ako je pravi prijatelj, bit će uz tebe, slušati te i pokušati ti pomoći, ali će ti i reći kad pretjeraš. Muški rjeđe dramatiziraju stoga će ti dobro doći hladan tuš posebice ako imaš 'drama queen' ispade.

*Prepoznat će sve greške iz tvoje prijašnje veze

Kada razgovaramo o ljubavnom problemu s muškim BFF-om, super je što ćemo čuti sve iz druge perspektive. Možda si uvjerena da je tvoj bivši bio potpuni kreten i da ti nisi napravila ništa loše, ali može se dogoditi da ti tvoj najbolji prijatelj otvori oči. Još jedno mišljenje ne može smetati, zar ne?


*Uživat će s tobom u klopi

Dečki uglavnom ne paze što jedu niti su opterećeni kalorijama pa budi sigurna da ćeš uvijek imati društvo ako poželiš smazati masni burek u 3 ujutro ili 'ubiti' palačinke punjene Nutellom u 11 navečer. Ne kažemo da je to zdravo, ali pored sebe ćeš imati osobu koja te ne osuđuje nego uživa jednako kao i ti.

*Upozorit će te kada neki dečko nema ozbiljne namjere

Zašto se nije javio? Zbog čega opet ne odgovara na poruku? Zašto nikada ne idemo negdje na dejt nego se družimo kod njega? Tvoj muški BFF zna odgovor na sva pitanja jer se vjerojatno i sam našao u sličnoj situaciju. Djevojke se ponekad zavaravaju i pokušavaju smisliti opravdanja za ružno ponašanje druge osobe, ali muški prijatelj će odmah skužiti o čemu se tu radi.


*Neće podržavati sve tvoje 'besmislene hobije'

Jedan od najdražih hobija većine djevojaka je šopingiranje. Osim što spiskamo previše novaca, obično ormar natrpamo stvarima za koje ubrzo shvatimo da nam uopće ne trebaju. Budi sigurna da tvoj muški BFF neće sudjelovati u takvim akcijama! Poziv na vožnju s biciklom, gledanje tekme ili ispijanje pive u bircu je izgledniji.


*Razumije kada trebaš prostora

Svatko ima dana kad želi biti sam sa sobom, gledati serije, jesti pizzu i izležavati se u krevetu. Bez brige, tvoj najbolji prijatelj neće pomisliti da ga izbjegavaš niti će mozgati zašto mu se nisi javila već nekoliko sati. Jako dobro zna da svakome od nas ponekad treba prostora.

Foto: Shutterstock.com
I.N.

Pročitajte još:

4 razloga zašto bi tvoj najbolji prijatelj bio idealan dečko

Brat kao prijatelj: stvari koje nikada ne bi trebala napraviti svom bratu

Za djevojke kojima je najbolji prijatelj muškog roda

muški bff dečko

Još vijesti