Slika nije pronađena

Ova 15-godišnja dejvojka iz Ohia ubila se jer više nije mogla podnijeti da ju školski kolege zlostavljaju i zadirkuju, a čak im je ostavila i oproštajnu poruku.

U njoj je navela imena svojih zlostavljača, a riječ je o dvije djevojke i dva dečka koji ju nisu puštali na miru te im 'zahvalila' za svu bol koju su joj nanijeli. Nakon tragičnog događaja, policija je na ispitivanje privela prozvane zlostavljače, a ostali učenici su potvrdili da je Cora Delille često bila njihova meta, kako u školi, tako i na društvenim mrežama.


Često su je nazivali pogrdnim imenima i dobacivali joj dok je prolazila hodnikom, a ni na Facebooku nije bila pošteđena uvreda. Kako su okrutni njeni zlostavljači govori i činjenica da su i nakon njene smrti nastavili s vrijeđanjem nazivajući je 'kučk***' na društvenim mrežama.

Nesretna Cora nije imala ni dobro zaleđe; njen otac, a kasnije i očuh su je napustili, a izgleda da ni s majkom nije imala dobar odnos zbog čega se osjećala usamljenom. Kada tome pridodamo torturu koju je svakodnevno prolazila u školi, možemo shvatiti njen očaj.


Iako policija nije pronašla dokaze na temelju kojih bi se mogle podići optužnice protiv zlostavljača, to ne umanjuje tragediju i bol koju je ova djevojka morala proživjeti.

Nažalost, ovo nije izolirani slučaj. Evo još nekih primjera mladih osoba koje su bile izložene torturi svojih školskih kolega:

14-godišnjakinja se ubila zbog ruganja na Facebooku

Što je 15-godišnju tinejdžericu iz Zagorja otjeralo u smrt?

Najteži slučaj bullyinga - 14-godišnjaku vršnjaci uništili život

Foto: Instagram
I.N.

Zlostavljanje Škola bullying

Još vijesti