Slika nije pronađena

Bullying nije nešto na što treba opušteno gledati, a to pokazuje i slučaj 13-godišnjaka koji je počinio samoubojstvo nakon što je napisao pismo i opisao da se to događa upravo njemu.

Obitelj Fitzpatrick s Long Islanda doživjela je veliku tragediju jer se njihov sin, Daniel, ubio nekoliko dana prije svog rođendana. Nesretni tinejdžer se objesio, a u svom pismu je napisao da je to učinio jer su ga vršnjaci svakodnevno maltretirali zbog debljine i ocjena.

Detaljno je opisao što je sve prolazio sa školskim kolegama, a neke situacije u kojima je s njima bio dovele su do toga da su ga i fizički zlostavljali. Ono što cijelu priču čini tragičnijom jest to da Danny nije patio u tišini jer su on i njegovi roditelji više puta školu upozoravali na taj problem.
No, škola nije učinila ništa premda su roditelji stalno bili kod ravnatelja i pokušali mu objasniti kroz što njihov sin prolazi. Iako je škola katolička, ravnatelj nije htio pomoći dječaku i spriječiti maltretiranje.

Danielov otac je odlučio podijeliti tinejdžerovo pismo kao upozorenje i podsjetnik svim školama, ravnateljima i djeci koja prolaze kroz maltretiranje da trebaju intervenirati kod takvih slučajeva. Nažalost, nove statistike su porazne jer pokazuju da većina maltretirane djece i tinejdžera počini samoubojstvo.
Nakon ove grozne tragedije, obitelj se nada da je njihov sin konačno pronašao mir koji zaslužuje.
Foto/izvor: Facebook

I.P.


Pročitajte još:

Mama zatvorila kćer u drvenu kutiju kako bi joj pomogla

Tinejdžerica počinila samoubojstvo nakon što su vršnjaci objavili njenu golišavu fotku

Tragično: Wif-Fi signal kriv za ubojstvo tinejdžerice?


Samoubojstvo Zlostavljanje maltretiranje tinejdžer bullying

Još vijesti