Neprihvaćanje poljupca

Svi dečki su barem jednom bili u situaciji kada su shvatili kako se neka cura ne želi poljubiti s njima. Sigurni smo da to nije lijep osjećaj za njih, a postoje i mnoge stvari koje muče djevojke pa se zbog njih možda ne žele ljubiti. Neki razlozi su ipak do cura i do njihovih osjećaja, ali ima razloga koji se tiču direktno i dečki.

Nije ugodno kada se nalaziš u situaciji gdje te ona druga strana ne želi poljubiti. Češće su u toj situaciji dečki, nego cure, pa su cure te koje odbijaju poljubac i ljubljenje. Sve cure imaju raznorazne razloge zbog kojih se ne žele ljubiti s nekim dečkom, ali sigurni smo kako se mnoge djevojke slažu u nekoliko ovih razloga jer su zasigurno sve prošle kroz neke od ovih situacija koje i nisu baš ugodne. U svakom slučaju, dečki, provjerite razloge i promijenite neke navike.

1.Loš zadah

via GIPHY

Loš zadah može biti definitivno jedan od onih razloga zašto se cure ne žele ljubiti s dečkima. Oko ovoga nema neke prevelike rasprave, već bi samo poručili dečkima da češće peru zube ukoliko se nalaze u toj situaciji.


2.Više voli maženje, nego ljubljenje

Neke cure ipak više preferiraju maženje, nego ljubljenje. To je samo stvar onoga što osoba voli i više preferira, a koliko god čudno zvuči, neke cure ipak više preferiraju maženje pa se oko toga ne trebaš previše brinuti jer nije do tebe.

3.Loše se ljubiš

via GIPHY

Nažalost, ne ljube se svi na isti način. Zbog toga neke djevojke se ne vole ljubiti ukoliko to ljubljenje nije onako kako žele ili kako su ga zamišljale, samo možda nemaju hrabrosti ili ti ne žele reći da se radi baš o tome.

 

4.Ne sviđaš joj se

Još jedan od onih scary razloga zašto se možda cura ne želi ljubiti s tobom je zato jer joj se jednostavno ne sviđaš. To je ujedno i jedan od najpoznatijih razloga kada cura odbija ljubljenje jer ne nema neke prevelike osjećaje prema tebi zbog kojih bi se htjela poljubiti.

5.Imaš suhe usnice

via GIPHY

Suhe usnice mogu biti zaista neugodne prilikom ljubljenja. Ona osoba koja ima suhe usnice to toliko ne osjeća, ali zato drugoj strani zaista nije ugodno i moguće je da je to jedan od tih razloga zašto se cura ne želi ljubiti s tobom. Zato, labelo u džep!


6.Srami se

Cure se nekada srame ljubiti, prići prve i sve te neke stvari koje iziskuju neki oblik intime. Možda se srame jer misle da su one te koje se ne ljube dobro ili nešto slično, zato je uvijek potrebno pitati curu o čemu se točno radi kao se ne bi doveli u još neugodniju situaciju.

Pogledajte još:

Mjesta na tijelu gdje možeš poljubiti dečka i totalno ga izluditi – otkrili su nam 8 najboljih

Jesi li loša u dejtanju? Ako se pronalaziš u ovih 10 stvari spojevi s tobom nisu baš za pamćenje

Genijalna metoda koja će ti reći kada je vrijeme da ga ostaviš – evo koliko puta smije zeznuti

ljubav dečko odbijanje ljubljenje

Još vijesti