0

Vjerojatno se nijedan dečko neće žaliti gdje god da ga poljubila, ali postoje neka mjesta za koja kažu dečki da su im posebno osjetljiva. Ako ga poljubiš na baš njih, totalno ćeš ga oduševiti takvim potezom.


Najčešća mjesta gdje ćeš poljubiti dečka su vjerojatno usne i obraz. I s tim nema baš ništa loše. Nema dečka koji će se žaliti na bilo kakav poljubac, ali postoje neka mjesta gdje ih cure mogu poljubiti, a što će ih totalno izluditi. Pitali smo dečke gdje im je to na tijelu najbolje kada ih se poljubi. Sva su ova mjesta posebno osjetljiva i zbog toga kada ih poljubiš ovdje, to će im biti posebno dobro. Kada je neka posebna prilika ili se jednostavno želiš malo više potruditi i ugoditi dečku, ovo su mjesta na tijelu gdje ga možeš poljubiti, a koja će ga oduševiti i više nego što bi pomislila. Pogledaj o kojih se 8 radi.

Stražnji dio vrata


Foto: dekazigzag / Shutterstock

Uvijek kada nekoga ljubiš u vrat, najčešće će to biti sa strane, ali dobra je ideja poljubiti i nekada dečka u stražnji dio vrata, to mnogima ne padne na pamet, a bit će mu super.

poljubacljubljenjeslabe točkedečki

36.496
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!