Slika nije pronađena

Što je bolje od strastvene puse s dečkom? Ako se nas pita - malo toga. Ali, kako ljubljenje učiniti još boljim i još više seksi? Ovi savjeti u tome će ti sigurno pomoći.

Iako je seks super stvar i u vezi je više nego važan, često se ljubljenje podrazumijeva kao intimnije i posebnije, pogotovo kad je riječ o ljubljenju s dečkom kojeg voliš. Nedavno provedena istraživanja pokazala su stvarno zanimljive rezultate – ljubljenje je u vezi važno jednako kao ljubav ili seks. Navodno su parovi koji se ljube češće mnogo sretniji i zadovoljniji svojom vezom.

Što se tiče načina ljubljenja, sigurno imaš svoj stil koji je možda više ili manje uspješan. Uz naše savjete, tvoje ljubljenje može postati još bolje.
1. Upotrijebi svoje ruke. Iako je cmokanje uglavnom usmjereno na usne, nemoj zanemariti i određene pokrete rukama. Nemoj ih ostaviti da samo mlohavo padaju uz tvoje tijelo, nego budi kreativna. Možeš se poslužiti malim trikovima kao što su dodirivanje lica, prolaženje rukama kroz kosu ili lagani zagrljaj. Pusa će tako biti mnogo strastvenija I uzbudljivija, a tvom dečku to će se sigurno svidjeti.

via GIPHY


2. Uvijek imaj svjež dah. Mislimo da smo ovime sve rekli, prije ljubljenja ne preporučuje se baš jesti ćevape s lukom ili neke druge, jednako tako 'mirisne proizvode'. Uvijek prije ljubljenja operi zube, a ako nisi u mogućnosti, kraj sebe barem imaj osvježavajuću žvakaću gumu.

3. Nemoj odmah navaliti na njega. Haha, ovo bi definitivno morala izbjegavati. Dečku nemoj odmah samo 'zabiti' jezik u grlo, nego s ljubljenjem najprije kreni lagano, a intenzitet povećavaj postepeno. Nek poljubac počne usnama, a tek kasnije izvadi jezik i nastavi s njim. Tako ćeš dodatno uzbuditi dečka i podignuti vaš poljubac na potpuno drugu, višu razinu.5. Smiješ ga malo i gricnuti. Ovdje, naravno, ne mislimo na to da dečku moraš odgristi pola usne, ali se slobodno malo poigraš. Grickanje usne može biti jako seksi, ali ipak to radi pažljivo.


via GIPHY


4. Opusti se. Najvažnije je da se tijekom ljubljenja sa svojim dečkom samo opustiš i budeš smirena. Nemoj se opterećivati glupostima kao što su pitanja uživa li tvoj dečko, o čemu trenutno razmišlja ili sviđa li mu se način na koji se ljubiš. Isto tako, zaboravi na sve probleme koji te trenutno muče – posveti se ljubljenju i uživaj.

via GIPHYI na kraju... Nemoj posustati ako ti isprva i ne ide baš onako kako smo ti ovdje savjetovali. Uz samo malo više truda, vježbe i prakse sigurno ćeš postati prava ljubilica profesionalka!

via GIPHY

Foto: Shutterstock/Giphy


D.Š.

Pročitajte još:

Veza bez seksa – misliš da je to nemoguće? Evo zašto seks nije najbitnija stvar u vezi

Dečki u vezama – činjenice za koje do sada vjerojatno niste znale

Greška koju rade mnoge cure - što kad on želi samo seks, a ti vezu?

ljubav dečko ljubljenje

Još vijesti