Slika nije pronađena

Svi smo barem jednom bili u situaciji da nam se sviđa netko tko je već zauzet. Upravo zbog toga važno je znati koje stvari ne treba raditi u takvoj situaciji.

Ljudi koji već imaju dečka ili curu su fizički i emocionalno nedostupni za bilo koga drugog. Nekada je to teško prihvatiti.

Teško nam je zamisliti da naša simpa ne želi ništa s nama i da na nas ne gleda drukčije nego prijateljski. Postoji dosta filmova koji pokazuju da se oni zauzeti ipak zaljube u nekog tko čezne za njima (Opasne djevojke, Paper Towns...), ali u većini slučajeva to je zabluda.

Evo koje stvari ne bi trebala raditi ako je tvoja simpatija zauzeta:

#Ne motaj se stalno oko simpatije i ne odlazi stalno na mjesta za koja znaš da ćeš ga sresti- ovo neće upaliti, tako simpatija se neće zaljubiti u tebe.


#Ne bulji u njega- vjerojatno se neće zaljubiti u tebe.


#Nije dobro da stalno razmišljaš o njemu- teško je imati kontrolu nad vlastitim mislima, ali poticanje misli o zauzetoj simpatiji nije dobro.


#Ne stalkaj ga na internetu- mrštit ćeš se svaki put kada vidiš njegovu fotku s curom.


#Ne stalkaj njegovu curu- to tek nije u redu jer ćeš se samo ubedirati.


#Forsiranje prijateljstva nikada nije dobra ideja- ako se ne znate od prije teško da ćete biti prijatelji, a još k tome to `prijateljstvo` može biti ful čudno jer se ti želiš družiti s njim samo zato što ti se sviđa.


#Držiš se kao pijan plota situacije kada se SKORO nešto dogodilo između vas- ovo nije konstruktivno jer jer `skoro` je skoro.
#Nemoj interpretirati sve što kaže i učini kao znak da mu se sviđaš- sama sebi daješ lažnu nadu.
#Ne pokušavaj ih razdvojiti
#Kreni dalje - stalno si single jer se nadaš simpatiji; trebaš krenuti dalje i ne čekati ga!
#Ulaziš u vezu kako bi pokazala simpatiji što propušta- totalno krivi pristup! Ti ćeš izvući deblji kraj i nećeš se osjećati dobro.

simpatija zauzet simpa

Još vijesti