Slika nije pronađena

Kada se radi o ljubavi, najgora noćna mora svake cure je to da njena simpatija već ima djevojku.

Najlakše je o tome pitati njegove prijatelje ili pogledati na fejsu, ali što ako ga ne znamo toliko dobro te nemamo koga pitati? Sramežljivost nas također može spriječiti u naumu.

Da se ne bi neugodno iznenadila, ovako prepoznaj ima li tvoja simpatija curu:

Obrati pažnju na to kako se ponaša u blizini drugih cura

Ne moraš odmah postati `stalker`, ali možeš obratiti pažnju na to kako se on ponaša u društvu drugih cura. Ako idete u istu školu onda je to barem lako. Promatraj na koji način on razgovara s curama, flerta li s nekom od njih i ako neka od cura flerta s njim izgleda li kao da mu je neugodno.


Zamijeti koliko se često druži s djevojkama

Svaki dečko koji je u vezi se neće često družiti s više različitih djevojaka. Prvo, ne bi za to imao vremena, a drugo- vjerojatno mu to cura ne bi odobrila.


Provjeri njegove profile na društvenim mrežama

Preko društvenih mreža se može dosta toga saznati- od toga s kim se simpatija druži pa do toga kakvog psa ima. Naravno, lako je pronaći i to je li u vezi. Prođi njegovim fejsbuk profilom, Instagramom ili drugom stranicom gdje stavlja fotke i piše nešto o sebi.Ima li fizički kontakt s curama iz razreda?

Ako često grli prijateljice iz razreda, daje im puse u obraz ili ih iz zezancije štipka tada vjerojatno nije zauzet. No, tko zna- ljudi se znaju čudno ponašati i raspojasati se ondje gdje nije njihov partner. Ako se često grli s curama to može značiti da je tip osobe za fizički kontakt, ni jedna od njih mu se ne mora posebno sviđati.


Postani prijateljica s njim

U slučaju da ne `boluješ` od sramežljivosti ili se jednostavno tako okolnosti poslože- postani prijateljica s njim i sve ćeš saznati. Kada postanete dobri možeš ga pitati, a možda će ti i reći sam od sebe.


Upoznaj njegove prijatelje

Ako se sprijateljiš s njegovim prijateljima tada možeš saznati sve o njemu. Oni će ti vjerojatno reći više o njegovom ljubavnom statusu. Najlakše je početi pričati o vezama i sličnim stvarima te lagano pitanja preusmjeriti prema ljubavnoj situaciji svoje simpe.Za one odvažne: pozovi ga na dejt

Ne moraš ga direktno zvati na dejt, ali ako si dovoljno odvažna pozvat ćeš ga na piće i vidjeti kako će on reagirati. Ako se bude nećkao i slične stvari možda ima curu, a možda mu se ne sviđaš. U slučaju da pristane otići s tobom na dejt, ali se ponaša čudno i želi da idete na neko čudno mjesto gdje nema puno ljudi- to je znak da vjerojatno ima curu.

simpatija ima curu simpa zauzet