Slatki dečki

Neće svaka simpatija postati i nešto više. Nekada će biti tvoja tiha patnja za koju nitko drugi niti ne zna, a nekada će se ispostaviti i da taj dečko ipak nije takav kakvim si ga zamišljala.

Ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti. Svatko će imati tipove na koje pada, ali ovo su simpatije koje većina ima kroz život. Neke od njih si do sada možda već i imala, a neki te tek čekaju. Simpatija neće nužno postati nešto više i nekada možda svoje osjećaje nećeš niti priznati nikome drugome. Okej je ako se zaljubiš u ove dečke – i isto je tako okej ako od toga ne bude ništa. Sigurno ćeš i ti imati simpatiju koja može stati u svaku od ovih kategorija.

1.Dečko iz razreda ili škole
U školi provodimo toliko vremena i skroz ima smisla i da nam onda netko iz razreda ili škole upadne u oko. Treba imati hrabrosti za priznati svoje osjećaje u ovakvoj situaciji jer uvijek postoji mogućnost da će cijela škola saznati i zezati te.

2.Celebrity crush
Glumac, pjevač, influencer…sviđa ti se prejako, ali jedino mjesto gdje imaš ikakvu šansu s njim je u vlastitim snovima. Iako u teoriji nije nemoguće da se zaljubi u tebe, vjerojatnije je da se to neće dogoditi i da će samo ostati netko o kome sanjariš.

 

 

3.Onaj dosta stariji dečko
Za kojeg znaš da nikada ne bi pao na tebe jer si puno mlađa od njega i ne gleda te na taj način.

Zaljubljeni par Komplimenti koje ti simpa govori kada mu se sviđaš: Ako je jedan od ovih 13, sigurna si

4.Prijatelj
Zaljubiti se u prijatelja može biti sklizak teritorij. Prijatelji ste i družite se i onda jednog dana shvatiš da je zapravo zgodan i simpatičan pa ga počneš gledati drugim očima. Tu je uvijek ona dilema: prešutjeti ili reći nešto i možda uništiti prijateljstvo.

5.Dečko s mora
Onaj dečko kojeg ćeš vidjeti tada i nikada više. Ne znaš ništa o njemu, ali ti je zapeo za oko. Možda se nešto i dogodi, ali teško da će postati nešto ozbiljnije.

Nasmijana cura Psihološki trikovi uz koje ćeš se uvijek svidjeti svima koje upoznaš: Počni koristiti ovih 12

6.Zločesti dečko
Tvoj Hardin. Izgleda kao netko tko će ti sigurno slomiti srce, ali ne možeš si pomoći. Znaš da ga prati loš glas, ali svejedno te nešto privlači. Svaka će cura barem jednom pasti na ovaj tip dečka.

7.Savršeni dečko na papiru
Na papiru je savršen. Zadovoljava sve kriterije koje imaš i čini ti se da ne možeš pronaći nekoga tko će ti više odgovarati. Sve dok ga ne upoznaš i dok se ne počneš malo družiti s njim – onda ispadne da ipak nije baš takav kakav ti se činio.

simpatija simpa imati svaka cura zaljubiti se tipovi dečka tipovi simpatija

Još vijesti