Slika nije pronađena

Odbijanje od strane dečka koji ti se sviđa sigurno nije ugodno, pogotovo ako si se već zaljubila preko ušiju. No, ne mora značiti da tvoja simpa nerma osjećaje prema tebi, možda ga jednostavno odbija tvoje ponašanje.


1. Prenaporna si mu

Stalno ga zivkaš, šalješ mu poruke, skakućeš oko njega i pokušavaš pridobiti njegovu pažnju? Stani na loptu. Takvim ponašanjem nećeš ga osvojiti, nego ćeš postići upravo suprotno. Budi svjesna da tvoja simpatija nije tvoje vlasništvo, ne trebaš stalno znati gdje je i s kim, a posebno izbjegavaj ljubomorne ispade koji ne mogu donijeti ništa dobrog.

via GIPHY


2. Previše se šminkaš i uređuješ

Postoje i oni dečki koji najviše vole cure koje su uvijek sređene, nose make-up i stalno brinu o tome kako izgledaju, ali ti dečki su rijetkost. Većina dečkiju voli opuštene, jednostavne i prirodne cure koje su zadovoljne svojim izgledom. Naravno da se možeš šminkati i uređivati, ali ipak nemoj pretjerivati.


via GIPHY


3. Previše pokazuješ svoje emocije

Uvijek pokazuješ kad si tužna, ljuta, uvrijeđena ili razočarana? Sve je to okej, ali samo ako je u granicama normale. Dečke odbija kad je cura preemocionalna i ne vole kad previše pokazujemo svoje osjećaje. Zato idući put kad te netko razljuti, budi ljuta u sebi, a nemoj vikati i raditi scene pred svojom simpatijom. Tako ćeš pokazati da si razumna cura koja se može kontrolirati.

via GIPHY


4. Stalno škicaš druge dečke

Svi mi volimo pogledati zgodnog dečka, ali ako stalno gledaš druge dečke, i to još pred svojom simpatijom, takvo ponašanje definitivno nije okej. Tvoja simpa dobit će dojam da si neozbiljna, da voliš očijukati s drugim dečkima i da ne želiš ozbiljnu vezu. To će ga samo odbiti.

via GIPHY


5. Tračaš kad i gdje god stigneš

Mi cure volimo ogovarati, to nam je u krvi i rijetko koja cura to ne radi. Ali samo u ženskom društvu. Kad si s najboljim frendicama normalno je da ćeš se požaliti na dosadnu sestru, zločestu bivšu frendicu ili bivšeg dečka, ali nemoj to raditi pred svojom simpom. Dečke tračanje užasno odbija, što ne znači da oni ne vole ogovarati kad su u muškom društvu. To ipak radije ostavi za svoje frendice.

via GIPHY


Foto: Shutterstock


D.Š.


Pročitajte još:


Pitanja koja možeš pitati dečka ili curu na dejtu - saznaj sve na skroz simpa način


Dečki otkriveni: 20 stvari koje radi svaki dečko kada želi da mu budeš cura

3 modela cipela koje dečki ni pod razno ne žele vidjeti na curama

ljubav dečko simpatija

Još vijesti