Slika nije pronađena

Može biti teško odlučiti kada je najbolje vrijeme za krenuti dalje i tražiti nekog drugog. Međutim, ponekad postoje određeni znakovi koji bi vam mogli dati do znanja da je vrijeme da tražite drugdje.

U nastavku saznajte je li istina da vaša simpatija jednostavno nije stvorena za vas:

1. On obraća više pozornosti na vašu najbolju prijateljicu nego na vas.

To može biti teško, jer nitko ne želi da njihova BFF bude s njihovom simpom. Čak i ako vaša prijateljica uopće nije zainteresirana, bolje je za vas da nastavite dalje umjesto da se osjećate kao da se natječete s najboljom frendicom za njegovu pažnju.


via GIPHY


2. Jedan dan bi jedno, a već drugi nešto drugo.

Ako se konstantno pitate i morate pogađati što on misli i kako se osjeća, kad bi bile u vezi s njim bilo bi vam isto tako. Nikad nije fer da se netko igra s vašim emocijama, pa ako je za njih poigravanje s vašim osjećajima normalno, onda bi ga se trebale kloniti.

3. On ismijava nešto što je vama važno.

Malo zadirkivanja je u redu, ali ako ne prestaju ismijavati vašu ljubav prema knjigama ili vaš interes za modu, riješite ih se. Nitko se ne mora osjećati loše zbog onoga što voli.

4. On priča samo o sebi.

Mogle bi zaspati od dosade. Ta osoba može biti fantastična, ali ako vam nikada ne postavi niti jedno pitanje, taj odnos će biti jednosmjeran. Zaslužujete nekoga tko je zainteresiran za vas u jednakoj mjeri kao što je zainteresiran sam za sebe.


via GIPHY


5. Priča samo o drugim djevojkama.

Dolazi li on vama po savjet kad je zaljubljen? To može biti znak da vas vidi kao prijateljicu, a ne kao potencijalnu djevojku. Cijenite to prijateljstvo, ali potražite ljubav na drugom mjestu. Možete im se čak obratiti kada vam bude potreban savjet o novoj simpatiji!


6. Uvijek je u problemima.

Naravno, loši momci i djevojke mogu biti zabavni, ali želite li stvarno stalno upadati u nevolje sa svojim roditeljima? Ako ne poštuju profesore ili druge odrasle osobe, vaši roditelji vjerojatno neće biti oduševljeni time što ćete se družiti s njima, a nikad nije dobro kad mama i tata ne odobravaju nekoga tko vam se sviđa.


via GIPHY


7. On već ima bolju polovicu.

Čak i ako ste bili zainteresirani za tu osobu prije nego što je počeo/la izlaziti sa svojom novom curom ili dečkom, ako je vaša simpa našla nekoga za sebe onda je službeno postao/la nedostupna. Zamislite koliko biste bili uznemireni kad biste saznali da se neka tamo djevojka ili tip otvoreno upucavaju vašem dragom ili dragoj. Nije cool, zar ne?


8. Varao je u prošlosti ili ti kaže da bi mogao varati u budućnosti.

Moglo bi vam laskati kad vam netko kaže da vas voli više nego svoju curu ili dečka, ali budite oprezni. Ako konstantno drže oči otvorene, u potrazi za boljom ponudom od tog odnosa u kojem jesu, ništa vam ne može garantirati da neće učiniti isto ako vas dvoje postanete par.


via GIPHY


9. Vrši pritisak na vas da radite stvari za koje znate da ne biste trebali raditi.

Možda žele da preskočite svoju praksu kako biste došli na njihovu tekmu ili vas pokušavaju natjerati da ostanete vani duže nego što su vam roditelji dozvolili. Bez obzira na to o čemu se radilo, ako očekuju od vas da kršite pravila zbog njih – nije vrijedno toga.


10. On je nasilnik.

Čak i ako je dobar prema vama i sjajan na mnogo drugih načina, nasilnici bi trebali biti zabranjeni za svaku djevojku. Naravno, možda niste prijatelji s ljudima koje maltretiraju, ali morate biti dovoljno jaki da se usprotivite nasilniku, a ne da se smijete zajedno s ostalima.

Foto: IMDb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ne želite da društvene mreže pokvare vašu vezu? Otkrijte kako to spriječiti...

Čak je 20 tipova dečki na koje trebaš prestati gubiti vrijeme – nisu vrijedni toga...

Jeste li u vezi ili niste? Ova 4 savjeta će vam pomoći u tome da definirate vaš odnos

ljubav 10 znakova dečko znakovi odustati simpatija simpa savjeti

Još vijesti