Djevojka na mobitelu

Neki doznaju na lakši, a neki na teži način da njihova simpatija ili dečko više nije zainteresiran za njih. U ovom slučaju, to možeš primijetiti na količini vremena koje je potrebno tvojoj simpi kako bi ti odgovorio na poruku, a uz pomoć ti značenja možeš odmah otkriti što se u toj situaciji točno događa.

Dečki nekada znaju izgleda nezainteresirano, čak i kada jesu zainteresirani. Neki to prikazuju kroz neke drugačije načine, ali se njihova zainteresiranost može najviše vidjeti na brzini odgovaranja na poruke. U tom slučaju, kako piše Cosmopolitan, postoje različita značenja za vrijeme koliko tvojem dečku treba da odgovori na poruku, zato provjeri koja su, jer smo sigurni da znaš koliko često ti dečko odgovara na tvoje poruke!

1.Ako ti odgovori i prije nego što si mu poslala svoj odgovor

U slučaju kada ti dečko odgovori i prije nego što si mu uspjela vratiti poruku, znači da je totalno zaljubljen u tebe. Tada se dopisuješ s osobom kojoj je zaista stalo do tebe i koja te neće iznevjeriti.

2.Ako ti odgovori za nekoliko sekundi

via GIPHY

Ukoliko ti dečko ili simpatija odgovori za nekoliko sekundi, (a da je manje od minute), znači da mu se sviđaš te da mu je bitno kada ćeš mu poslati poruku inače ti ni ne bi tako brzo odgovarao.


3.Ako odgovara u prihvatljivom roku od nekoliko minuta

Nekoliko minuta još uvijek naznačuje da si mu baš ti prioritet te da on nekada čeka i tebe da mu ti odgovoriš na neku od njegovih poruka.


4.Ako ti odgovori u razmaku od 10 minuta do sat vremena

10 minuta do sat vremena još uvijek označuje prihvatljivo razdoblje za odgovor, a ono znači da se toj nekoj osobi sviđaš, samo što ona ne gleda stalno na mobitel. No, čim ga prime u ruke ti odgovori, što ti dovoljno govori o njegovim osjećajima.


5.Ako ti odgovori tek sat vremena kasnije

Sat vremena je i dalje u redu, ukoliko ta osoba u međuvremenu nije bila aktivna. No, ova situacija može imati već dvije strane, a to je da te osoba ignorira ako je u međuvremenu bila aktivna ili mu se i dalje sviđaš, samo što ne stigne odgovoriti ranije.

6.Ako ti na svaku poruku odgovori u istom vremenskom intervalu

via GIPHY

Pod ovime mislimo da ti npr. dečko ili simpatija odgovara točno svakih 78 minuta. Ove situacije nisu česte, ali su zaista čudne i to znači da ta osoba ima OCD i u tom trenutku mu je bitnije da ti odgovori točno nakon 78 minuta, odnosno da ti odgovara u istom vremenskom intervalu, nego da ti uopće odgovori na samu poruku ukoliko nešto trebaš.

 
7.Ako ti nekada odgovori odmah, a nekada čekaš i 12 sati

Ova situacija zna biti ekstra frustrirajuća, pogotovo kada se tako dopisujemo sa simpatijom. Njemu u tom trenutku to ne predstavlja veliki problem jer možda nema vremena zbog količine obaveza, dok tebe to užasno muči i ubija što ti nekada odgovori za nekoliko sekundi, a nekada čekaš i cijeli dan. U svakom slučaju, sigurno je nenamjerno s njegove strane, tako da ne moraš brinuti.


8.Ako ti odgovori drugi dan

Ova situacija može biti čudna, ali još uvijek ne mora biti alarmantna jer mu se možda dogodila neka nepredviđena situacija zbog koje nije dostupan, tako da tu još uvijek ne moraš brinuti.


9.Ako ti odgovori tek nekoliko dana kasnije

Odgovaranje par dana kasnije je veliki red flag – danas svatko barem jednom dnevno provjeri i pogleda na mobitel, tako da u ovim slučajevima nemaš što razmišljati jer on jednostavno nije zainteresiran.

 
10.Ako ti odgovori tek tjedan dana kasnije

via GIPHY

Preko ove situacije možeš proći samo ako se dogodilo zaista nešto strašno, poput neke tragedije, dok sve drugo pada u vodu jer ti on jasno daje do znanja kako ga uopće ne zanimaš jer se tjedan dana nije sjetio da ti odgovori na poruku.


11.Ako ti se javi, a niste se čuli jako dugo

Nadamo se da nisi jedna od onih koja će nastaviti razgovor kada se on javi, a niste se čuli neko vrijeme. Očito da mu je propao neki drugi plan koji je imao, pa se je zato javio, a ti bi u toj situaciji trebala samo uzvratiti istom mjerom.

Pogledajte još:

Dečki su otkrili kakve poruke mrze dobivati od cura: Ovih 11 će im ići na živce

Razgovori koje baš NIKADA ne bi trebala imati preko poruke – 4 stvari koje se uvijek govore uživo

Poruke za dobro jutro koje možeš poslati simpi – 15 prijedloga od totalno sladunjavih do dosjetljivih

ljubav brzina odgovarnja dečko poruke značenje simpatija

Još vijesti