Slika nije pronađena
Ne treba ipak niti očekivati od dečka koji ti se sviđa da će ti uvijek prvi prići. I oni se jednako boje odbijanja koliko i cure, no ponekad jednostavno moraju stisnuti zube i riskirati.

Kada se već potrude dovoljno da priđu nekome, zašto im mi cure ne bismo to maksimalno olakšale? Zahvaljujući društvenim mrežama, nikada nije bilo lakše prići nekome - bilo da ga poznaješ ili ne!

Postoji par trikova kojima se možeš poslužiti kako bi bilo zagarantirano da ti se dečko javi, a evo koji su to!
Često stavljaj storyje

Story je najbolji način da se nekome (ili netko tebi) javiš. Odmah imate temu o kojoj pričate, a nakon toga je lako krenuti dalje, s jednostavnim pitanjem 'kako si?' ili 'što ima kod tebe?'. Ne moraš sada stavljati story svakih deset minuta, no možeš staviti po story na dan ili svaka dva dana. Dovoljno toliko da ne zaboravi na mogućnost javljanja, ali i da ne budeš prenaporna!


Stavi pitanje na story

Iako je anketa super stvar za provjeriti kakva je interakcija između tebe i dečka koji ti se sviđa, tj hoće li on odgovoriti na anketu ili ne, to ipak nije najbolji način da dobiješ nekoga da ti se javi. Najbolje je kada samo postaviš neko pitanje na storyju uz smiješnu sliku, pa mu daješ dosta prostora za javljanje!

Posluži se internim forama

Ako se radi o nekome koga donekle poznaješ, onda sigurno imate barem jednu internu foru, ili nešto o čemu ste jednom razgovarali. Iskoristi to i stavi story upravo na tu temu i vidi kako će reagirati. Ako sve prođe po planu, trebao bi ti se javiti i započeti razgovor! Koliko mu možeš još olakšati?


Objavi dobru sliku

Nije tajna da je dečkima stalo do izgleda (kao i nama curama!), stoga možeš tu i tamo objaviti neku sliku na kojoj si ispala dobro. Nedavno smo pisali o 'cheerleader' efektu, koji je dokazan. Radi se o tome da uvijek ispadamo privlačniji na grupnim slikama nego kada se sami slikamo. Imaj to na umu i kreni skupljati bitne lajkove!Pročitaj još:

HELP Što napraviti kada se zaljubiš do ušiju, a on ostane hladan kao led?

Pravila dejtanja – ovo su granice u vezi koje ni slučajno ne smiješ prijeći

Ovo su stvari koje moraš prestati misliti o svom dečku – i to odmah!

savjeti instagram cura dečko dopisivanje

Još vijesti