Slika nije pronađena

Imaš problem koji jednostavno ne znaš kako riješiti? Obrati se za pomoć svojim vršnjacima u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori'. Netko je uvijek tu tko će ti dati dobar savjet.

Jednako kako dečki ne razumiju cure, tako često ni cure ne razumiju dečke. Zašto se ponašaju na određeni način i zašto rade neke nelogične stvari? Jedna od tih je i sporo odgovaranje na poruke. Razumljivo je da svi imaju obaveze i ne mogu biti non stop uz mobitel i dopisivati se, ali ako se sat vremena dopisujete i samo odjednom prestane odgovarati – to je čudno! Počet ćeš sumnjati zašto se to događa i nalazi li se možda s nekom drugom curom. To je mučilo i vlasnici pitanja tjedna koje ovog puta izdvajamo:
Evo ovako, previše overthinkam pa imam pitanje za dečke, po mogućnosti stariji od 18 god ako ih ima ovdje. U zadnje vrijeme moj dečko (23) s kojim sam već skoro dvije godine u vezi zna navečer (oko 9-10 sati) isključiti internet na mobu (vidim ako mu pošaljem poruku i poruka nije isporučena) i onda kroz sat dva upali net i napiše poruku tipa 'e sori zaspao sam, riknuo mi mob' i slično. A inače nikad ne gasi net čak ni kad stvarno ide spavati. I normalno sad kako razmišljam o tome jer se dosta često događa, odmah mi na um padne da me vara. Pa evo ako mi možete reći da nešto poduzimam ili ne, tj. da ga krenem barem malo špijunirati ili ne? Dečki pliz pišite iskustva svoja ili od prijatelja, rade li inače ovo dečki u vezama? Znači, očajna sam. Inače nisam nešto da ga kontroliram, nemam njegove šifre od društvenih mreža niti sam ih tražila, znam mu šifru od moba i mogu ga uzeti dok spava, ali nisam nikada imala potrebu to raditi, ne šaljem mu nikad milion poruka ili da ga zovem i da ga non stop ispitujem gdje je. Kad tako ugasi internet navečer i vrati se, sam se krene pravdati gdje je bio i što je radio (dok mu je bio ugašen net) bez da ga ja pitam, tak da evo to je to, hvala na pomoći.Koji su sve mogući razlozi zašto se to događa?
1.Možda igra igrice i treba mu brži net.
brook123: Možda ode igrati igrice pa isključi net na mobu da mu bude brže na laptopu/kompu ako igra online. Ne mora biti ono najgore, a ako te baš jako pati zašto to radi, onda pričaj s njim.

2.Treba mu vrijeme za njega.
Nisamrealna: Evo nisam dečko, ali ću odgovorit. Meni tu nema ništa posebno čudno, možda zato što sam i sama takva. Ako nema nikakvih drugih, bilo kakvih znakova, da te vara mislim da nema potrebe za brigom. Ja na poruke odgovaram svakih 5 sati. Nekad ugasim net, nekad i hladno ignoriram iako mi je net upaljen. To sam radila i bivšim dečkima (kad prođe ona početna faza veze gdje bi se svi dopisivali 24/7), i svi su pizdili zbog tog, napadali me s kim se dopisujem bla bla dok je istina samo bila da mi se nije dalo pričati s njima tad. Onako, mogu i ja uzet dva sata za sebe svaki dan, to što samo u vezi ne znači da svake sekunde moram otvarati poruku i pričati s njima. Naravno kasnije kad bi upalila net samo bi rekla, sory spavala sam, ili mob mi je bio na punjaču ili nezz radila sam nešto s mamom, samo kako bi izbjegla ta sranja, paranoje i ljubomoru. Jer da sam im iskreno rekla 'gle seks i grad mi počinje u devet i dok pogledam dvije tri epizode prođe vrijeme, onako sorry pusti me na miru' ispalo bi da mi je serija draža od njih hahahahhahaha. Možda dečko nešto radi i zauzet je, ima i svoj život, a možda zaista spava. Razmisli događa li se još nešto sumnjivo mimo toga što gasi net. Ako da, razgovaraj s njim, možda zaista i ima neku drugu.
Ovo su neke vaše ideje, a što sve još može biti u pitanju?
3.Jedan od razloga i može biti ono najgore – da se viđa još s nekime.

4.Radi nešto što ga je sram priznati. Možda ima neki novi hobi kojim se počeo baviti, ali ga je sram odmah ti to otkriti jer ne želi da ga ismijavaš ili se možda druži s mamom – ali je muško i ne želi to priznati.

5.Postao je nesiguran u vaš odnos.

6.Stvarno spava.7.Jednostavno nije u moodu za dopisivanje, ali ti to ne želi reći da te ne povrijedi.

8.Ima neki problem ili ga nešto muči (nešto što nema veze s tobom ili vašim odnosom).

9.Treba mu nekada pauza od društvenih mreža i života na internetu.Najbolja stvar koju možeš napraviti u slučaju kada ti se dečko počne ponašati čudno je da sjedneš s njim i ozbiljno ga pitaš što se događa. Komunikacija je ključ uspješne veze!

Sve ostale odgovore na ovo pitanje i savjete koji su stigli, možeš pogledati ovdje.

Pogledajte još:

Pitanje tjedna: Što pokloniti prijatelju ili prijateljici za posebnu prigodu? Evo 20 ideja!

Pitanje tjedna: Započeti odnos 'prijatelji s povlasticama' ili ne? 4 pitanja koja si moraš postaviti prije

Pitanje tjedna: Kako se nositi s manjkom samopouzdanja zbog toga kako izgledaš?

dečko pitanje tjedna pitanja odgovori dopisivanje savjeti Pitanja i odgovori

Još vijesti