Slika nije pronađena

Ovo će dodatno začiniti atmosferu jer sigurno takav poljubac neće očekivati. Malo je drugačije od običnog ljubljenja, a eksperti tvrde da je upravo u tome tajna što boljeg francuskog poljupca.

Postoji puno savjeta kako se što bolje ljubiti i što nikako ne raditi jer će upropastiti poljubac, ali postoje i tehnike ljubljenja koje puno ljudi ne koristi jer niti ne zna za njih ili ne misle da je to nešto posebno, a koje će sigurno ostati zapamćene kada ih primijeniš na nekome. Malo će dati dašak nečega seksipilnog i neočekivanog.

1.Ljubljenje u trokut

Prva tehnika je jedna koja može izgledati malo nespretno ako ju ideš odraditi prebrzo, zato imaj na umu da si za ovo uzmeš vrijeme i da ne mora biti nešto što ćeš odraditi u 5 sekundi. Zove se ljubljenje u trokut zato što ideš poljupcima u obliku trokuta. Započni tako da poljubiš partnera normalno na usta kao i inače. Od tamo se polako preseli do poljupca u obraz, pa nakon toga ljubljenja vrata. I onda natrag na usne. Nemoj samo prebrzo mijenjati pozicije, sve mora biti polagano i glatko.

2.Koristi zube

Postoje pogrešni i pravi načini kako koristiti zube kod ljubljenja. Ne želiš biti gruba i nepažljiva jer nije poanta da ozlijediš osobu s kojom se ljubiš nego da još malo dodatno nečime začiniš poljubac. Zubi ti u tome mogu pomoći da lagano gricneš partnerove usne. Jedan način kako to možeš napraviti je da stvarno nježno uhvatiš gornju ili donju usnu zubima i lagano se odmakneš tako da polako klizne kroz zube.

3.Ista tehnika kao i sa zubima, samo umjesto zubi koristi usne

Ako se bojiš da će zubima ozlijediti osobu s kojom se ljubiš, možeš umjesto zubi koristiti i usne kako bi dobila sličan efekt. Sve možeš napraviti isto kao i sa zubima, samo umjesto da povućeš usnu zubima, stisni ju svojim usnama i onda se lagano odmakni. Svejedno, nemoj ni ovdje biti pregruba jer više pritiska ne znači i bolji poljubac.

4.Uključi ruke

Zašto da ti ruke vise sa strane kada ti mogu itekako pomoći da cijeli poljubac bude još bolji? Najbolji način na koji ih možeš ubaciti u poljubac je da njima prolaziš po tijelu partnera, i to imaj na umu da svakako prolaziš i po onim dijelovima tijela gdje znaš da toj osobi paše. Ne postoji univerzalno pravilo koje će ti otkriti gdje da pipkaš nekoga, to moraš sama otkriti.

5.Nemoj zaboraviti i na uši

Uši su jedan od najosjetljivijih dijelova na tijelu i možeš biti sigurna da će tvom partneru itekako odgovarati ako u nekom trenutku poljubac preseliš i na ovaj dio tijela, zato nemoj oklijevati i uključi i uši u ljubljenje.

Pogledajte još:

Najromantičnija mjesta na kojima se trebaš poljubiti barem jednom u životu!

Mislite da ste stručnjak za ljubljenje? 10 neobičnih činjenica o ljubljenju koje niste znali

Nemojte biti ribe poput Shawna i Camile! Ovih 15 tajni o ljubljenju znaju samo najbolje ljubilice

ljubljenje tehnika ljubljenja francuski poljubac

Još vijesti