Slika nije pronađena

Vani su temperature sve niže pa je najbolje naći dobar način da se ugriješ. Ima li išta bolje od vrućih poljubaca?

Neki su poljupci mlaki i jedva te ugriju, a neki s tvojim komadom iz snova dostižu 100 stupnjeva. Provjeri na našoj ljestvici koliko je tvoj poljubac uistinu vruć.

SMS poljubac

Pošalji mu ga dok ideš u školu, pod malim odmorom, prije spavanja, ujutro kad se probudiš. Sve što trebaš učiniti je poslati mu :-x i na zaslonu njegova mobitela bit će slatka pusica.

Temperatura: 10 stupnjeva

Virtualni poljubac

Ako si cura od tehnike, poželjet ćeš mu slatki kiss poslati e-mailom. Na raznim web stranicama možeš pronaći zgodne virtualne puse uz koje možeš napisati poruke. Pa, hrabro naprijed!

Temperatura: 12 stupnjeva

Poljubac u obraz

To je usputna pusa. Svoje usne prisloniš na njegovo lice. Neće baš pucati emocije, ali može biti slatko. Potrudi se da se bar glasno čuje tvoj cmok!

Temperatura: 15 stupnjeva

Zračni poljubac

Na rastanku ga pozovi i kad se okrene, pošalji mu pusu. Sigurno će se raznježiti i poželjeti još.

Temperatura: 17 stupnjeva

Eskimski poljubac

Za romantične cure koje žele svom dečku dati malo drukčiji poljubac: jako mu se približi, zatvori oči i nježno se dodirujte vrhom nosa. Nešto sasvim drukčije nego inače...

Temperatura: 18 stupnjeva

Leteći kiss

Brzo, ali jako slatko i upečatljivo osnova je ovog poljupca. Tako ćeš ga iznenaditi, očarati i dati mu materijala za maštanje. Bila je tako blizu, tako daleko, pomislit će nakon toga.

Temperatura: 20 stupnjeva

Tajni poljubac

Reci mu: Zatvori oči i očekuj iznenađenje! Lagano se nagni i nježno ga poljubi u rub usana. Potom ovlaš dotakni cijele njegove usne, pa tako redom niz lice.

Temperatura: 25 stupnjeva

Poljubac u uho

Dečki obožavaju nježne poljupce i igru jezikom oko uha. No, pozor, nipošto mu nemoj cmoknuti u uho ako ne želiš da ogluši!

Temperatura: 30 stupnjeva

U ritmu glazbe

Svira vaša omiljena pjesma, a ti počinješ s laganim poljupcima, da bi postajali sve strastveniji. Možeš li zamisliti bolje ugrijavanje?

Temperatura: 35 stupnjeva

Igra izazova

Kad ste u društvu i on nešto priča, a ti mu ne daš mira ljubeći ga. To ga pomalo živcira jer ga dekoncentriraš, no ubrzo mu tvoji poljupci postaju sve slađi.

Temperatura: 37 stupnjeva

Rastapanje

Svoje usne na nekoliko sekundi pritisni na njegove. Tantra mudrost (tantra je ljubavno umijeće s Dalekog istoka) kaže kako je to način da daruješ osjećaj da voliš i da si voljena.

Temperatura: 40 stupnjeva

Francuski poljubac

Otvorite usta i igrajte se jezicima. Možeš kružiti oko njegova jezika, lagano ga sisati ili svojim jezikom istraživati njegova usta. Nije bitna tehnika, bitan je osjećaj.

Temperatura: 45 stupnjeva

Slatki poljubac

Zrno grožđa, bombon ili komadić čokolade prijaju još bolje ako pustiš da iz tvojih usta prelaze u njegova i obratno... mljac!

Temperatura: 55 stupnjeva

Poljubac na rubu

To je onaj dugi, nježni poljubac koji postaje sve strastveniji i širi se poput požara. Ne možete prestati s ljubljenjem i to traje barem pet minuta.

Temperatura: 70 stupnjeva

Ljubavna mrlja

Kad ti više nije dosta ljubiti ga po licu i usnama već se spuštaš na vrat i onda, kao slučajno, njemu ostane crvena mrlja za uspomenu.

Temperatura: 75 stupnjeva

Bez granica

Istodobno se ljubite dugo i strastveno i dodirujete rukama. Toliko ste blizu da između vas ne može proletjeti ni vinska mušica. Isprepleću vam se jezici, ruke, noge.

Temperatura: 90 stupnjeva

Ljubljenje tijela

Za ovo je potrebna potpuna intima, vas ste dvoje sami, sigurni i zaštićeni. Odlazite na ljubavno putovanje, počinješ ga ljubiti po licu, nastavljaš po cijelom tijelu...

Temperatura: 100 stupnjeva

Foto: sxc.hu

Ovaj članak omogućio vam je časopis teen.

ljubljenje poljubac pusa francuski poljubac savjeti temperatura

Još vijesti