0

Bitnije je s kime ćeš se poljubiti nego gdje, ali kada imaš onu savršenu osobu, onda možeš krenuti i u lov na najromantičnija mjesta. Poljubac za pamćenje je na ovima garantiran. Ako imaš fotić kraj sebe, bit će idealni i za okinuti koju fotku.


Sve su ove lokacije idealne za romantične dejtove, one kada stvarno želiš da je sve savršeno i malo 'over the top'. Bilo da slavite godišnjicu ili neki drugi važan datum, imate neko lijepo iznenađenje koje želite podijeliti jedno s drugim, ovo su scenariji u kojima će poljubac biti još mrvicu romantičniji nego što bi bio inače. Do nekih od ovih lokacija ćeš doći lakše, do nekih malo teže, ali imate vremena cijeli život da ih ti i dečko sve obiđete! Bucket lista najromantičnijih mjesta na kojima se trebate poljubiti barem jednom u životu izgledala  bi ovako nekako…

1.U Parizu


Foto: voyageinstyle_ / Instagram

Pariz je jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, a poljubac ispred Eiffelovog tornja – ili još bolje, na vrhu Eiffelovog tornja, bit će trenutak za pamćenje. U ovom je gradu sve još malo romantičnije nego inače.

romantikaromantična mjestapoljubac

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.005
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!