izbjegavanje poljupca

Nije nemoguće da se dogodi da ti se neka osoba jako sviđa, ali onda se prvi put poljubite i to jednostavno nije to. Nije da nedostaje iskrica među vama, već je problem u tome da se ta osoba jako loše ljubi.

Prije nego odustaneš od te osobe, možeš pokušati s nekoliko stvari popraviti situaciju i učiniti ih boljima u ljubljenju. Ljubljenje je bitno za vezu, teško da ćeš ostati dugo s nekim ako ovaj dio vašeg odnosa nije onakav kakav treba biti. Kada nije stvar u tome da nema strasti ili iskrica među vama, nego u tome da se ta osoba stvarno grozno ljubi, a ne znaš kako bi im to rekla, pokušaj popraviti situaciju na neki od sljedećih 6 načina.


1.Komunikacija! Reci im kakve poljupce voliš umjesto toga da im kažeš da se loše ljube

Nitko ne želi čuti da se loše ljubi, zato trebaš biti taktična. Nećeš ništa dobro napraviti ako osobu 'napadneš' s ovom informacijom zato umjesto toga popričajte i reci im kakve poljupce voliš. Ubaci u sve malo humora da ne izgleda kao napad. Ako je osobi stalo, sigurno će se početi truditi raditi ono što si rekla da voliš.

2.Daj im vremena, možda je u pitanju nervoza

Nekada prvi, drugi ili treći poljubac ne budu idealni niti wow jer ste oboje (ili jedno od vas) nervozni. Previše razmišljate i toliko želite da sve ispadne savršeno, da na kraju ne bude ni s od savršenog. I uostalom, svatko se drugačije ljubi. Možda si samo navikla na način na koji se ljubio tvoj bivši. Ako ni nakon još par ljubljenja ne bude razlike, onda je vrijeme za poduzimanje sljedećeg koraka.

3.Preuzmi vodstvo

Ovisno o tome kakav ti se poljubac sviđa, budi ti ta koja vodi i koja će okrenuti stvari dok se ljubite i koja će odrediti kakav će biti poljubac. Na taj ćeš način pokazati što želiš bez da morate voditi neki moguće neugodan razgovor.

4.Ako ti se ne sviđa gdje to ide, lagano se odmakni

Ne moraš biti nepristojna ili bezobrazna, ali ako ti se poljubac baš nikako ne sviđa, nemoj trpiti, lagano se odmakni i završi ga. Dovoljno je samo da lagano pomakneš glavu prema iza i lagano se odvojiš.

5.Pitaj tu osobu što se njoj sviđa kod ljubljenja

Kada oni tebi kažu, onda možeš i ti reći kakve ti poljupce voliš. Na ovaj način kada pitaš njih što im se sviđa to će više izgledati kao normalan razgovor nego žaljenje, a ako zna shvatiti hint, moglo bi poboljšati situaciju.

6.Daj im do znanja kada naprave nešto što ti se sviđa

Ako ima neki dio poljupca koji ti se ipak sviđa, daj im neki znak da je to to.

Pogledajte još:

Tehnike za ljubljenje koje će ostaviti bez teksta: Poljubi ga na ovih 5 načina

Mislite da ste stručnjak za ljubljenje? 10 neobičnih činjenica o ljubljenju koje niste znali

Najromantičnija mjesta na kojima se trebaš poljubiti barem jednom u životu!

loš poljubac loše se ljubi ne zna se ljubiti

Još vijesti