Slika nije pronađena

Ljubljenje nije nikakva znanost, postoje trikovi koji će ti pomoći da se naučiš ljubiti što je bolje moguće, ali čak i bez njih, možeš savladati osnove i biti dobra u ljubljenju. Pa ipak, koliko god bila dobra, ako ti se dogodi nešto od ovoga tijekom poljupca, garantiramo, to će sve uništiti.

Osim dobre tehnike ljubljenja, kako bi trenutak bio u potpunosti savršen, bitna je i atmosfera i ostala ponašanja tijekom i nakon poljupca. Uvijek je jedan od glavnih savjeta da se ne bi trebali ljubiti samo usnama, već da bi i ruke trebale nešto raditi, a ne samo visiti, kao i primjerice da je bitno kakav ti je zadah. I to nije sve. Postoji 7 stvari koje mogu uništiti i najbolji poljubac. Vrlo se lako mogu dogoditi svakome!

1.Ljubljenje sa žvakom

I onda još na to i izmjenjivanje žvake tijekom ljubljenja. Ne! Možda si ovo vidjela u filmovima, ali nemoj to raditi u stvarnosti, jer nije romantično niti zavodljivo. Žvakam nije mjesto u poljupcu. Mogu samo sve učiniti nespretnim za tebe. Nitko neće očekivati da ćeš mu prebaciti žvaku u usta, i neće biti ugodno iznenađenje. Općenito ljubljenje sa žvakom neće biti ekstra, jer onaj tko ima žvaku, cijelo će vrijeme imati to na umu i paziti gdje mu je u ustima.

2.Zbijanje šala

Poljubac nije niti mjesto niti vrijeme za šale. Koliko god da ti je neugodno možda kada poljubac završi, nemoj krenuti izreći nešto što misliš da je smiješno. To će izgledati jako djetinjasto i kao da poljubac nisi doživjela na romantični način nego kao šalu. Pogotovo su posebno grozne šale koje se tiču upravo poljupca.

3.Stalno odmicanje ili potpuna paralizacija

Ako se ne želiš poljubiti s nekim, onda to i reci osobi i odbij ju prije nego krene poljubac. Jer ovakva će ponašanja upravo to govoriti – da ne želiš taj poljubac. Možda to ne radiš svjesno, ali ako ćeš se svako malo tijekom poljupca odmicati ili stajati ukočeno kao kip, nećeš ostaviti dobar dojam. Čak iako si uplašena kako će sve ispasti i nervozna, radije reci da nisi spremna još za poljubac, nego da dečko ima osjećaj da ljubi kipa. Sigurno se neće žuriti opet to ponoviti.

4.Izgovaranje nečijeg tuđeg imena

Ovo je vjerojatno najgora stvar koju možeš napraviti i nakon koje nema povratka. Bit će neugodno svima ako se dogodi. Bilo da slučajno prošapćeš tuđe ime dok se ljubite ili nakon poljupca komentiraš i uspoređuješ to iskustvo s onim kako ti je bilo nekim drugim dečkom – rezultat će biti isti. Odbit ćeš osobu s kojom se ljubiš i moguće uništiti vaš odnos.

5.Previše sline

Nemoguće je izbjeći slinu u potpunosti, jer ipak se ljubite, ali kada je previše sline u igri, to će uništiti doživljaj. Ovo je nešto što se curama baš i ne događa, ali dečkima… Nekada kao ne shvaćaju da izbacuju previše sline i da si na rubu toga da ti treba čaša sa strane i maramica kako bi se obrisala tijekom poljupca. Progutaj slinu prije poljupca ako trebaš, bolje je i to nego poljubiti nekoga pa da ima osjećaj kao da ljubi bernardinca.

6.Gledanje u osobu dok se ljubite

Buljenje u nekoga dok se ljubite je velika greška koja će 100% uništiti doživljaj. Većina ljudi preferira ljubljenje sa zatvorenim očima jer je jednostavno čudno kada osjetiš da netko bulji u tebe, a osjetit ćeš. U redu je tu i tamo otvoriti oči, ali ne i držati ih cijelo vrijeme dok se ljubiš širom otvorenima. Uplašit ćeš osobu ovime.

7.Razmišljanje o sljedećem potezu ili o tome što još trebaš sve danas napraviti

Bilo kakvo razmišljanje o nečemu sljedećem ili nečemu što nema veze s ljubljenjem nije poželjno. Da, osoba ne može znati da razmišljaš o školi, poslu ili tko zna čemu, ali može osjetiti da nisi u trenutku. Ljubiš osobu koja ti se sviđa! Pogotovo ako ste još i u vezi – sviđa ti se, i to je tvoja osoba! Zašto bi uopće htjela razmišljati o bilo čemu drugom?

Pogledajte još:

Cura na koncertu tražila Harryja ljubavni savjet: 'Da mu pošaljem poruku?' Dao joj je odličan odgovor

Razlozi zbog kojih prvi spoj bude neuspješan: Velikih 5 greški u razgovoru koje će odbiti svakoga

Najgori odgovori koje možeš dati kada ti netko po prvi put kaže 'volim te': Ovih 7 će slomiti svačije srce

ljubav nije romantično ljubljenje loš poljubac

Još vijesti