Slika nije pronađena
Znamo da ti je ljubljenje stres, a da se želiš ljubiti najbolje na svijetu, pa ti donosimo savjete kako postati savršena ljubilica. Glavna tajna je u opuštenosti!

Prvo, neka flert prethodi poljupcu.
Prije nego se poljubite držite se za ruke, razmjenjujte poglede, šalite se. Neka poljubac dođe prirodno kao nadogradnja vašeg odnosa.

via GIPHY


Drugo, svoje usnice pripremi unaprijed. Uvijek imaj pri ruci balzam za usne koji ti najbolje odgovara, možda neki s aromom ili ekstraktom meda. To uvijek pali i osvaja, a ne ostavlja trag nakon ljubljenja poput ruža ili ljepljivih sjajila.

via GIPHY


Treće, neposredno prije poljupca se sasvim opusti i duboko udahni. Ne onako kao da se pripremaš za trku, nego smireno... Skužit ćeš i sama kad slijedi poljubac pa u tom trenutku budi spremna. Uvijek pokaži samopouzdanje, čak i kada se ljubiš. To znači da slobodno nagneš glavu i posegneš za poljupcem prva.

via GIPHY


Četvrto, počni polagano. Prvo ga poljubi zatvorenih ustiju, blago i nježno. Fokus prebaci s njegovih usana na govor tijela (prouči što radi s rukama, ima li zatvorene ili otvorene oči, jeste li bliže jedno drugome)... I ti se slobodno poigraj rukama tijekom ljubljenja, samo pomalo. Slobodno rukama prođi kroz njegovu/njezinu kosu, pomiluj mu/joj obraz ili ga/ju obgrli oko struka.

via GIPHY


Peto, istražuj njegove/njezine čari. Kada postigneš osjećaj ugode u njegovom/njezinom društvu i dovoljno se upoznate, možeš se dodatno opustiti. Slobodno lagano grickaj njegovo/njezino uho ili blago navlači njegovu/njezinu donju usnicu. Možete se poigrati i ulogama – izmjenjujte se u ulozi vođe i još jednom – nemojte žuriti – na njegovom/njezinom licu i glavi ima toliko mogućnosti za 'igru'. Radije ih iskoristi sve.

via GIPHY


I još nešto, šesto – kontroliraj svoj jezik! Nije poanta u tome da se natječete tko će kome dublje pogurnuti jezik (jer to nije nimalo ugodno), nego pronađi svoj način. Može ti pomoći da proučavaš što tvoj partner radi pa se samo prilagodi, a možeš poslušati i naš savjet – blago kruži svojim jezikom po njegovim ustima i obiđi sve kutke, a slobodno malo 'usišeš' i njegov jezik. Vidjet ćeš njegovu reakciju ubrzo.

Foto: Shutterstock/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Za savršene poljupce – napravi sama svoj piling za usne

Što sve trebamo znati prije prvog poljupca - podijeli svoj savjet

Romantično i strastveno: najbolji filmski poljupci svih vremena

poljubac Jezik francuski ljubljenje poljupci savršeno

Još vijesti