iznenađena

Naši profili na društvenim mrežama mogu reći puno o nama, čak i puno više nego što mislimo. Kada malo bolje pogledaš nečije objave, možeš iz toga saznati i ponešto o tome kakav je netko i ono najbitnije – ima li curu.

Kada ti se netko sviđa, prvi korak koji ćeš poduzeti je da prekopaš njegove društvene mreže. Pogotovo ako ima otključane profile. A čak ako i nema, ako ste u sličnim društvenim krugovima, neće mu biti čudno ni ako ga zapratiš. Naravno da želiš baciti oko na njegov život, a Instagram profil i objave na njemu ti mogu reći itekako puno. Osim nekih dobrih stvari, poput toga da ima slatkog kućnog ljubimca ili da voli istu glazbu kao i ti, možeš na Insta saznati i neke lošije. Ako pronađeš ovih 9 stvari na njegovom profilu, to ti govori da ćeš završiti sa slomljenim srcem i da je bolje da odustaneš odmah.

1.Skoro su mu sve objave njegovi selfiji

Nema ništa loše u tome da se tu i tamo objavi selfie, pogotovo onda kada se osjećaš posebno dobro i lijepo, ali osobe kojima je svaka objava selfie…može ti odmah biti jasno da je to netko tko je umišljen i opsjednut sam sobom. Ovo je samo prvi znak upozorenja da on nije materijal za išta više od simpe.

2.Uvijek mu fotke komentiraju iste cure

Samo zato što nije javno u vezi, ne znači da se ne viđa s nekime i to malo dulje. Bilo da ispod svake fotke pronađeš komentar uvijek jedne iste cure ili nekoliko njih – i jasno je da nisu prijateljski nego da flertaju, to je dobar znak da je taj dečko vjerojatno samo igrač.

3.Prati hrpetinu cura

Jasno je da nikako nije materijal za nešto ozbiljnije i da je još emocionalno nezreo jer samo traži priznanja sa svih strana da je zgodan i zanimljiv. Vrlo teško da će se ovakav netko zainteresirati odjednom samo za jednu osobu.

4.Ima milijun storyja

Koliko se god to činilo kao dobra stvar jer imaš uvid u njegov život, brzo će ti to postati naporno. Čini se kao da je onaj tip osobe koji žudi za time da bude popularan i umislio si je da je puno važniji nego što je.

5.Puno slika mu je bez majice

Osim ako je fitness trener, što vjerojatno nije, poanta ovakvih objava je da privuče žensku pažnju. I to ne pažnju jedne cure koja mu se možda sviđa, nego njih što više. Ne bi trebalo biti privlačno bilo kakvo preveliko hvalisanje na društvenim mrežama, bilo pločicama ili skupim autom, brendiranom odjećom…nije zbog toga kul, samo umišljen.


6.Svađa se i vrijeđa u komentarima

Postoji i onaj tip osobe koji kao da nikada nije čuo za pristojnost i glavna mu je zanimacija vrijeđati se i svađati po komentarima. Uvijek nekoga želi isprovocirati i sa svima podijeliti svoje frustracije tom osobom. Možda je bolje da pričekaš da malo odraste.

7.Ne uzvrati ti follow

Treba li uopće išta drugo reći?

8.Pokazuje da stalno partyja

Osim ako i ti nisi partyjaner koji uživa u što češćim izlascima, ovo je znak upozorenja da između vas teško da bude nešto. Očigledno je što mu je fokus u životu i sigurno mu upoznavanje i veza nisu ni na kraj pameti.

9.Jasno je kao dan da jako editira fotke
Može li više pokazati koliko je opsjednut sobom i izgledom?
To je onaj tip osobe koja nikada s ničime nije zadovoljna. Svi malo uređuju fotke, ali ako je on kao Kim Kardashian i po fejlovima na fotkama se vidi da tu ima više Photoshopa nego originalne fotke…nikako nije dobar znak.

Pogledajte još:

Nemoj biti lijena! Pet stvari koje uvijek trebaš napraviti odmah nakon seksa

Stani i uspori: 3 znaka koja pokazuju da si malo previše opsjednuta svojom novom vezom

Stvari koje mogu raditi samo cure koje nisu u vezi: Zbog ovih 20 se isplati biti solo

simpa problematično instagram profil znakovi upozorenja