Galerija Zombijanine poruke Zombijanine poruke - 1 Zombijanine poruke - 2 +9 Zombijanine poruke - 3

Zombijanin profil je jedan koji svatko treba zapratiti jer će ti ona davati dnevnu dozu motivacije, smijeha ili koje zrnce mudrosti. Radi zabavne ilustracije s kojima pokušava poslati bitne poruke.

Andrijana Vešović je djevojka koja se nalazi iza profila Zombijana, jednog od onih motivacijskih profila za koji svi moraju znati. Kada netko kaže motivacijski profil odmah pomislimo na neke dosadne poruke koje smo svi čuli već milijun puta – ali ovo nije jedan takav profil. Ona motivacijske poruke pretvara u zabavne ilustracije. Uz motivacijske poruke, voli ilustrirati i različite situacije u kojima se i ona sama redovito nalazi, ali koje su poznate i drugim curama. Tu ćeš se osjećati shvaćeno, a možda te inspirira i da napraviš nešto drugačije, nešto što inače nikada ne bi.

 

 

Iako je na njenom profilu sve zabavno i slatko, zapravo kroz svoje ilustracije šalje važne i ozbiljne poruke – koje svi s vremena na vrijeme trebamo ponovno čuti i prisjetiti ih se. Sada ćemo te podsjetiti na 12 bitnih stvari kroz njene ilustracije, a sve ih možeš pogledati u galeriji iznad.

Sandro Telling Stories - 12 Instagram profil koji donosi dnevnu dozu pozitive: 12 poruka od Sandra koje svi trebaju čuti

Motivacijski citati [HOROSKOP] Koji je tvoj citat dana s obzirom na znak zodijaka?

zombijana motivacijski citati svi trebaju čuti motivacijske rečenice čuti svaka cura ilustracije instagram profil

Još vijesti