Slika nije pronađena

Sanjaš o princu na bijelom konju i savršenoj vezi koja će biti ostvarenje svih tvojih snova kad jednom dođe 'On'. Već znaš kakav bi trebao biti i kako bi se trebao ponašati, ali onda jednog dana samo ostaneš razočarana.

Sve bajke, serije i filmovi stvorili su nam iluziju koju je jako teško srušiti. Jednom kad zbilja uđeš u ozbiljnu vezu budeš u bedu jer stvari nisu onakvima kakvima si ih zamišljala.

Ovo su najčešće iluzije i nerealna očekivanja koje cure imaju o vezama.


1. Bit ćete zajedno cijelo vrijeme – prvo i odmah najteže. Ako vjeruješ u to da ćete imati zajedničke hobije, prijatelje i izlaske – smanji kriterije. Velika je vjerojatnost da će on otići van s dečkima, a ti ćeš biti doma i duriti se. Nemoj otkazati sve što voliš i sve što jesi zbog njega. Napravi ti prva plan, a on neka se prilagodi.


2. Sve će biti lako kad nađeš 'onog pravog'
– neće. Veze nikad nisu bile lake i nikad neće biti. Nemoj vjerovati onim 'savršenim' parovima na Instagramu. Sve ima svoje lijepe i loše trenutke.


3. Možeš biti samo s dečkom koji je viši od tebe
– okej je imati kriterije, ali samo ako su realni. Naravno da bi htjela da je on visok dva metra i izgleda kao Harry Styles i Justin Bieber, ali nije. Nemoj biti površna, daj šansu dečku. Što možeš izgubiti?4. Vaša veza će biti filmska
– odlasci na izlete, romantične šetnje i geste, večere na vrhu restorana. Svi sanjamo o tome, rijetkima se dogodi, ali u većini slučajeva dobiješ kino i cugu u gradu.


5. On će biti uvijek tu za tebe
– hoće, ali nekad će ga trebati mama, frendovi, klub, obveze. Bit će uz tebe, ali moraš naučiti da si i ti osoba sama za sebe i moraš si naučiti pomoći sama.

6. Bit ćeš sretna cijelo vrijeme – ako tako odlučiš hoćeš, ali u svim vezama ima i svađa i drame i plakanja i živciranja. To je najnormalnija stvar. A i cure imaju pms.


7. Znat će što misliš
– nitko ne može znati točno što misliš ako mu to ne kažeš. Točka. Ako želiš da nešto napravi – reci mu to.

Foto: Giphy/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Dečki ih obožavaju – 6 komplimenata nakon kojih će te drugačije doživljavati

Želimo da prestanu – nerealna očekivanja koja dečki imaju od cura

Većina to radi - Zašto zatvaramo oči prilikom ljubljenja?

veza ljubav dečko očekivanja iluzije

Još vijesti