Slika nije pronađena

Sve cure su barem jednom vidjele dečka koji im se toliko svidio da su mu htjele prići i pozdraviti ga, no jednostavno nisu znale kako!

Hrabre cure se tu i tamo usude napraviti prvi korak, no rijetke su cure koje se usude prići dečku. Od samog straha da će biti odbijene, pa do ponosa i toga 'što će ljudi reći?', kada cura prva prilazi dečku?

Ako te i dalje muče takva pitanja, samo se sjeti toga da ako priđeš dečku, ili možete završiti skupa i biti sretni i definitivno zahvalni tvojem prvom koraku, ili ćeš se malo izblamirati, ali pred totalnim strancem koji će na to zaboraviti prije tebe. Razmisli sama - koliko se loših uleta sjećaš? Samo onih najgorih. Ostaje ti jedino potruditi se da tvoj ulet ne bude najgori.

Donosimo ti par savjeta kako da najbezbolnije priđeš zgodnom dečku!

Budi prirodna

Kada prilaziš dečku, nemoj glumiti nešto što nisi. Nemoj se držati umišljeno, niti izmišljati stvari o sebi. Nemoj reći da imaš više (ili manje)  godina nego što imaš, nemoj lagati o tome u koju školu ideš ili gdje živiš. Sigurno mu se želiš ti svidjeti, a ne neka druga cura, koja ustvari nisi ti, zar ne?

via GIPHY


Budi spontana

Najlakše je davati savjete i planirati stvari, no istina je da je najbolje biti spontani. Sigurno će se u tom trenutku dok prilaziš dečku, dogoditi nešto na što možeš baciti foru, ili se samo nadovezati. Bilo  da ste na stanici za bus, pa ga pitaš koji bus čeka, ili je li možda vidio ako je prošao tvoj bus, ili ga vidiš u dućanu pa ga zamoliš da ti doda nešto. U svakom slučaju, spontanost se cijeni!

Nemoj biti 'awkward'

Ako već prilaziš dečku, potrudi se da to ne bude neugodno iskustvo. Ne samo da će tebi biti neugodno, nego i njemu - znaš i sama kako to izgleda kada ti priđe netko s 'cringe' uletom. Nemoj se dovesti u situaciju koja će i tebi samoj biti extra neugodna!

via GIPHY


Budi samouvjerena

Najbitniji savjet jest ovaj posljednji! Budi sigurna u sve što radiš, pa tako i u to prilaženje tom dečku. Bilo da se radi o nekoj bedastoj i glupastoj fori, budi samouvjerena i sve će izgledati bolje nego što ustvari jest (a to želiš!). Budi nasmiješena, drži se uspravno i govori glasno i razgovijetno. Vidjet ćeš, neće ti moći odoljeti!

Bi li ti kada prišla dečku prva?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

OMG Girly stvari koje dečki obožavaju (iako to možda neće uvijek priznati)

'Friendzone' ili BFF? Pet razloga zašto cure i dečki nikad ne mogu biti frendovi

Tips & Tricks: Kako dečku na Instagramu dati šansu da ti se javi?

dečko cura prilaženje

Još vijesti