Robert Pattinson

Svaki je horoskopski znak najpoznatiji po jednoj osobini, a kod Bikova je to tvrdoglavost. To se definitivno ne čini kao idealna osobina nekoga s kime bi bili u vezi. Ali evo što još trebaš znati o rođenima u znaku Bika i kakvi su u vezi.

Horoskopski znak može ti pomoći otkriti i kakav će netko biti u vezi. Nemoj slijepo vjerovati u horoskop i da će osoba imati baš sve osobine koje se odnose na taj znak zodijaka, ali dobar dio njih možeš očekivati. Ako ti se sviđa netko tko je rođen u znaku Bika ili ste već počeli i biti u vezi, još nije kasno da naučiš nekoliko stvari o njima. Evo što sve trebaš znati ako si u vezi ili si zaljubljena u jednog Bika.

1.Jako su romantični
Pokušat će te impresionirati na sve moguće načine! Rođeni u ovom znaku su pravi šarmeri koji se neće suzdržavati kada im se netko svidi i žele ga osvojiti. Poslužit će se svim romantičnim trikovima za koje znaju.

2.Radije će se družiti doma nego ići na dejt negdje van
Kada su u pitanju dejtovi, Bikovi će uvijek preferirati druženje doma ili negdje drugdje nasamo. Nisu veliki fanovi dejtova koji su avanturistički i spontani. Vole da je sve unaprijed isplanirano i dogovoreno.

Ljuta [HOROSKOP] Saznaj koliko će se dugo netko ljutiti na tebe s obzirom na to kad je rođen

3.Nekad ćeš pasti u drugi plan zbog obaveza u školi/faksu/poslu
Iako mu se sviđaš, Bik ima dobru radnu etiku i kada zna da se treba fokusirati na učenje ili posao, neće dva puta razmišljati. U takvim ćeš razdobljima nakratko pasti u drugi plan, ali kada mu prođe stresno razdoblje, opet će sve biti po starom.

4.Ispunit će sva obećanja koja ti da
Nisu jedan od onih znakova koji će ti obećati brda i doline, a dati ti ništa. Što Bik obeća, to će i ispuniti. Nekada će mu trebati kraće za to, nekada duže, ali ispunit će. Pouzdani su i to će ti i dokazati svojim djelima.

5.Tvrdoglavi su
Ona loša strana koja je dobro poznata – tvrdoglavost. Nemoj misliti da se neće pojavljivati u vašem odnosnu, i to često. Kada si nešto zamisle, sretno s pokušajima da im promijeniš mišljenje. Samo ćeš sebe izluditi, ali Biku mišljenje nećeš promijeniti.

6.Ne snalazi se dobro kod upoznavanja novih ljudi
Nešto što Bikovima nije jača strana je upoznavanje novih ljudi, to znači tvojih prijatelja i možda jednom obitelji. Treba im da se opuste u društvu nepoznatih i da budu svoji. Zato nemoj pomisliti da hejta tvoju ekipu, samo mu daj vremena.

Maturalna haljina [HOROSKOP] Koje boje treba biti tvoja maturalna haljina po tome kada si rođena?

7.Kada ti treba reći nešto loše, neće to niti pokušati uljepšati, ide ravno u glavu
Nema okolišanja. Bikovi su i brutalno iskreni. Neće uljepšavati kada ti ima nešto ružno za reći, reći će točno tako kako misli. Nije svima drago kada im drugi ovako izbace istinu, ali s Bikom barem znaš da neće biti pretvaranja. Kad mu se nešto ne sviđa, reći će to jasno i glasno.

8.Osvojit ćeš ga hranom
Mali trik koji ti može pomoći u osvajanju Bika je da se fokusiraš na hranu. U njihovom slučaju vrijedi ona izreka 'ljubav ide kroz želudac'. Obožavaju lijepe stvari u životu poput putovanja, odjeće, ali i hranu. Napravi Biku nešto za jesti ili ga odvedi negdje gdje je super pizza i tvoj je.

9.Treba mu duže da pokaže svoje osjećaje
Bikovi ne vole brzati u ništa. Uzmu si vremena da sve dobro izvažu i razmisle. Nekada im treba malo dulje da pokažu svoje osjećaje, što može biti iritantno za osobu s kojom se viđaju, jer ne znaju na čemu su. Ali nema požurivanja. Neće pokazivati osjećaje dok nije 100% siguran u njih, kao i da ako ih pokaže, to neće biti pogreška koja će ga koštati slomljenog srca.

10.Dat će se u vezu 110%
Ako završite zajedno, veza s Bikom će ti biti zanimljiva. Veza s njim ima i loših strana, poput toga da mu se neće uvijek dati truditi i inicirati nešto, ali će isto tako nekada i napraviti ili reći nešto toliko slatko da ćeš se skroz rastopiti. U svakom slučaju, iako to uvijek ne pokazuju, kada su u vezi, onda su u njoj 110% i dat će ti sve što može.

Horoskop znakovi zodijaka bik kakav je u vezi rođeni u znaku bika ljubav cura dečko

Još vijesti