Slika nije pronađena

Diviš se curama i dečkima koji bez beda mogu uletjeti osobi koja im se sviđa – kod njih nije bitno mjesto ili način, jednostavno to naprave.

Ti planiraš tjednima i onda kad konačno odlučiš napraviti taj korak umreš od straha. Razumijemo te skroz zato ti nudimo nekoliko savjeta koji te mogu spasiti i zbog kojih ćeš sljedeći put briljirati.

1. U teretani – fora je u tome što imaš puno zajedničkih tema ili se bar možeš praviti da te zanimaju. Pogotovo ako si sramežljiva! Možeš prići dečku i pitati ga može li ti pokazati kako se koristi neka sprava, možeš pohvaliti njegovu tehniku, možeš ga pitati zna li još neke vježbe koje možeš raditi. Dečki se vole zaštitnički postaviti prema curama i vole ih učiti novim stvarima.

Savjet: Nemoj mu uletjeti dok radi neku opaku vježbu jer će se sav zbuniti. Također, pričekaj da nije baš znojan ful da mu ne bude bed.

2. Preko Snapchata/poruka – ako si turno sramežljiva lakše je komunicirati preko mobitela. Možeš kontrolirati komunikaciju, možeš se srediti, možeš koristiti filtere, možeš si uzeti vremena da smisliš neku dobru foru.


Savjet:
Probaj skužiti njegov raspored da mu se ne javiš dok je na treningu ili u školi jer se neće moći onda dopkati ili ti neće odgovarati kao što bi da je doma u miru.


3. U školi – tu se najčešće viđate. Prvi korak bi bio neki pogled ili osmijeh u hodniku. Ako ste u istom razredu probaj sjesti negdje kraj njega, pitati ga da ti pomogne oko nekih školskih obaveza, čavrljaj neobavezno. Nismo za neki napadni pristup, škola je idealno mjesto za lagano čavrljanje o neobaveznim temama.

Savjet: Pazi da mu ne uletiš dok je s frendovima. Sjedni ispred ili iza njega u razredu, dođi do njega dok je solo pod odmorom i imaj na umu – manje je više. Osmijeh, pogled ili dodir su top.


4. Vani/ na tulumu/na rođendanu – ovo je možda najbolja opcija jer ste opušteni i nekako se te stvari uvijek događaju dok ste na takvim mjestima. Jednostavno mu priđi i pitaj ga pitanja vezana uz party. Ako se poznate iz škole uvijek možeš tračati profesore ili predmete, to je zajednički teren i super tema za razbijanje leda.

Savjet: Budi samo opuštena. Vjeruj nam da je samo jedan pogled ili osmijeh dovoljan da skuži što misliš. I unaprijed smisli neka pitanja koja bi mu mogla postaviti.


5. Na natjecanjima ili turnirima
– ako ste članovi klubova velike su šanse da ćete ići na neko natjecanje. I to je upravo idealno! Možete pričati o bodovima, tehnikama, drugim natjecateljima...opcija je bezbroj!


Savjet:
Pričekaj samo da završite svoj dio, flert može tek nakon što obavite natjecateljski dio jer ćete inače oboje biti previše nervozni.


Foto: Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Želiš 'doktorirati' zavođenje? Ovih šest filmova moraš pogledati!

Najbolji savjeti za koma situaciju – trebaš li oprostiti dečku prevaru ili flert s drugom curom?

[KVIZ] Otkrij koliko si stvarno dobra u flertanju - odlična, solidna ili nemaš pojma?

Dečki sramežljiva flert

Još vijesti